دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تصریح کرد: ریاست سه ساله جمهوری اسلامی ایران بر اجلاس عدم تعهد، یک فرصت و ظرفیت بالای سیاسی جهانی برای کشورمان به شمار می رود.

حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم سیدباقری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: ایران اسلامی می تواند گفتمان مقابله با ظلم و ستم و زیاده خواهی قدرت های بزرگ را در این مدت به یک گفتمان مسلط جهانی تبدیل کند.

وی همچنین افزود: در واقع یکی از رویکردهای جدی ما در این دوران باید بسیج کشورهای مستقل و عضو جنبش عدم تعهد در مقابله با سیاست های امپریالیستی و مدیریت های یکجانبه گرایانه زورگویان عالم باشد.

مدیر گروه سیاست دانشنامه سیره نبوی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهایی است که در عرصه عمل نشان داده که در صف مقدم مبارزه با قدرت های بزرگ و زیاده خواهی های آنان قرار دارد.

وی گفت: ایران در این اجلاس می تواند برای فراگیرتر شدن شعار مقابله با سلطه گری های قدرت های بزرگ، اقدامات بسیار خوبی را به سرانجام برساند.

* شعار اجلاس شانزدهم

حجت الاسلام و المسلمین سیدباقری همچنین با اشاره به شعار این دوره از اجلاس عدم تعهد مبنی بر" صلح پایدار در سایه مدیریت مشترک جهانی " ابراز داشت: همین شعار نیز به خوبی حکایت از رویکرد اعضای جنبش مبنی بر مقابله با کشورهای زیاده خواه دنیاست.

وی تاکید کرد: کشورهای عدم تعهد باید در عمل نشان دهند که در برابر قدرت ها منفعل نیستند و خواستار صلح پایدار در کره خاکی می باشند.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ادامه داد: ایران اسلامی می تواند همین گفتمان را در این سه سالی که بر جنبش عدم تعهد ریاست دارد، به یک گفتمان فراگیر و پایدار تبدیل نماید و به این وسیله حس استقلال، هویت و اتکای به داشته های خود را در بین کشورهای عضو جنبش تقویت کند.

وی بیان داشت: نه تنها ایران، بلکه دیگر کشورهای عضو باید بکوشند که از فرصت های پدید آمده در این جنبش با همدلی و همفکری نهایت استفاده را بکنند تا کشورهای مستقل دنیا بتوانند به یک نقطه مطلوب دست پیدا کرده و جلوی زورگویی های مستکبران جهان را بگیرند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha