به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد ، آیتالله سیداحمد علمالهدی درمراسم ششمین هم اندیشی سالانه دبیران کمیتههای استانی و ستادی همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش که در تالار شهید آوینی مشهد برگزار شد، طی سخنانی با تاکید بر تعامل بیشتر این دو نهاد هدف از تشکیل این ستاد را مدنظر قرار دادو اظهارداشت: یکی از نیازهای اساسی امروز ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش شناسایی نیازها و تعیین کردن امور کارآمد است که باید در همین راستا از ظرفیت حوزه و حوزویان استفاده شده و نیروهای انسانی مورد نیاز از این نهاد جذب گردد.
این استاد حوزه با تاکید براینکه رسالت سازندگیهای دینی در جوامع اسلامی اصالت و اصل روحانیت در حوزههای علمیه است، افزود: رسالت مهم آموزش و پرورش انسانسازی است که باید نیاز ابزاری خود را از حوزههای علمیه تامین کند تا در این رسالت بتواند نقش پررنگی در جامعه از خود بر جای بگذارد.
عضو خبرگان رهبری با تاکید بر مدیریت همکاریها، آموزش و پرورش را نهادی مقدسی دانست که رسالت انسانسازی را به دوش میکشد و افزود: در همین راستا هیچ ابزاری برای سازندگی انسان از فرایندهای حوزه کاملتر و جامعتر وجود ندارد.
وی تصریح کرد: ظرفیت آموزش و پرورش یک ظرفیت گسترده و عظیمی برای نهادینهسازی مجموعه ارزشگذاریهای دینی در یک جامعه است و در حقیقت آموزش و پرورش یک بنیاد محسوسی که میتواند با توجه به ظرفیت و عظمت آن و گستردگی قابل توجهی که دارد برای یک کنوانسیون خیلی قوی ارزش دینی در جامعه آینده نهادینه شود.
آیت الله علم الهدی در بخش دیگری از سخنان خودخاطرنشان ساخت: مسئله مهم بین مشارکت آموزش و پرورش با حوزه علمیه در مدیریت همکاری است که اگر مدیریت صحیحی انجام بگیرد با موفقیت همراه است و نتایج مثبت و قابل توجهی در بر دارد.
وی اذعان داشت: البته در این راستا باید تشکیلات در حوزههای علمیه و آموزش و پرورش مدیریت شود و با توجه به امکانات اجتماعی که این دو دارند باید در همکاری با هم دچار مشکل نشوند.
امام جمعه مشهد در بخش پایانی سخنان خود ابرازداشت: برای نتیجه گیری بهتر از نشست ها و دستاوردهای این ستاد باید بودجهای برای همکاریهای بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه اختصاص گیرد تا شاهد شکوفایی در این عرصه باشیم.
18/313