به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، شیخ مدبر اظهار داشت: زماني که حکومت بعث عراق اخراج علماء و طلبه هاي ديني ايراني را آغاز کرده بود، حضرت امام خميني (ره) در نجف اشرف مقيم بودند. ايشان به روحانيون و طلبه هاي هندي، پاکستاني و افغاني دستور داده بودند تا زماني که حکومت بعث عراق آنان را اجباراً اخراج نکند حوزه ديني نجف را تخليه نکنند، ما هم به پيروي از حضرت امام(ره) تا مدتي بعد از اخراج طلبه هاي ايراني در نجف مانديم. اما چند ماه بعد بدليل مسايل خانوادگي با کسب اجازه خصوصي از حضرت امام به پاکستان وارد شدم.
وی با بیان اینکه در سال ١٩٧٢ ميلادي با تعداد زيادي از روحانيون پاکستاني که توسط حکومت بعث عراق اخراج شده بودند به کراچي آمده و و يکي از مناطق اين شهر بنام "دستگير" سکونت گزیده است گفت: از آن سال تاکنون به فعالیت های تبليغی و امامت جماعت اهتمام داشته ام.
شیخ مدبر ادامه داد: در اوايل ورود به کراچي به دستور جناب آقاي مهدي پويا، وکيل مراجع، در يکي از مساجد شيعه که بنام " مسجد معصومين" در حال ساز و ساخت بود به امامت نماز پرداختم. آن روزها زندگی در حال غربت بسيار سخت بود اما با توکل به خدا تبليغ ديني را در همان مسجد ادامه داده و بعد از چند سال حوزه ديني معصومين را تاسيس کردم. در حال حاضر در شهر هاي قم، نجف و مشهد نيز شاخه هاي اين حوزه داير گرديده و تعداد زيادي از طلبه ها آنجا در حال تحصيل مي باشند.
خاطر نشان می شود کتاب هایی چون معراج المومن و قرض الحسنه در اسلام از آثار تالیفی حجه الاسلام و المسلمین شيخ علي مدبر به شمار می رود.