به گزارش خبرگزاری حوزه،حجت الاسلام والمسلمین حسن زمانی، عصر امروز در نشست رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسرا با رییس سازمان امور ادیان چین، گفت: همکاری دو ملت و کشور متمدن ایران و چین در زمینه مباحث علوم دینی، بسیار ارزشمند است؛ این تعامل از گذشتههای دور وجود داشته است و پیامبر اسلام نیز وقتی میخواهند مسلمانان رابه کسب علم توصیه کنند، نامی از کشور چین می برند که امت خود را به تعامل علمی با این کشور فرامی خوانند.
وی افزود: گوهر حقیقی ادیان عالم، مشترک است و روح و جان آن، معنویت، اخلاق و فضایل انسانی است؛ مسیحیت، اسلام و ادیان بزرگ الهی، حقیقتی مشترک دارند .
معاون بین الملل حوزههای علمیه با بیان این مطلب که همکاریهای بین دو کشور ایران و چین از دو نظر مورد توجه است، خاطرنشان کرد: همکاری بین علمای ادیان و همچنین بهره برداری از دستاوردهای این تعاملات فرهنگی و علمی، انگیزه مناسبی برای افزایش تعاملات فرهنگی وعلمی وپژوهشی ایران و چین است.
وی گفت: دین، از سوی پروردگاری حکیم برای انسانها فروفرستاده شدهاست؛ وظیفه ما شناخت این مساله است که بدانیم هدف خدا از خلقت ما چیست؟ قطعا خداوند این دنیا را بی حکمت خلق نکرده است و به دلیل مهربانی و لطف بیش از حدش پیامبرانی را فرستاده که راه سعادت و نیکبختی انسان را به او نشان دهند؛ ما معتقدیم که پیامبر اسلام که یکی از این پیامبران و آخرین پیامبر الهی است پیام آور محبت و مهر و معنویت و اخلاق بودند.
وی گفت: این مکتب اصیل بزرگانی همچون امام خمینی(ره) تربیت کرد که با وجود رقم زدن انقلابی عظیم در ایران و رهبری، در لحظات پایانی عمر خویش فرمود که من هیچ چیزی از مال مردم برای خودم جمع نکردهام.
معاون بین الملل حوزه خاطرنشان کرد: در بدنه حوزه علمیه قم، نظام های اندیشه ای قرآن از زندگی شخصی و اجتماعی و رویکرد دقیق آن در موضوعات مختلف به طور خاص طبقه بندی شده است که این کتاب نیز میتواند به عنوان یکی از بهترین کتابها در راه شناخت حقیقت قرآن و ابعاد دقیق قرآن، در چین ترجمه شود و به عنوان الگوی قرآنی در اختیار مردم و فرهیختگان این کشور بزرگ قرار گیرد.