به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام موسوی، شب گذشته 25 شهریورماه، در آیین افتتاحیه سال تحصیلی جدید مرکز آموزش تخصصی فلسفه اسلامی حوزه علمیه قم، در سخنانی با اشاره به جایگاه پژوهش در روند آموزش، اظهار داشت: پژوهش بر فعالیت و مهارت استوار است؛ به این معنی که در ابتدای کار پژوهشی، باید فعالیت پژوهشی صورت گیرد.
معاون پژوهش مرکز آموزش تخصصی فلسفه اسلامی حوزه علمیه افزود: پژوهشگر اگر بخواهد مقاله قوی را تدوین نماید، باید بیشتر زمان خود را برای صرف فعالیت پژوهشی کند؛ اما متأسفانه مشاهده می شود برخی مقالات به دلیل فعالیت پژوهشی کم، مقالاتی ضعیف میباشد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت فلسفه در استدلال معارف اسلامی، اظهار داشت: باید بدانیم زمانی فلسفه ارزش دارد که معارف دین را تبیین کند، در غیر این صورت نمیتواند ارزشی داشته باشد؛ بنابراین برای حضور در عرصه فلسفه، باید جغرافیای علوم را بشناسیم و حول دین حرکت کنیم.
حجتالاسلام موسوی همچنین با اشاره به جایگاه اخلاق در علوم اسلامی، گفت: برای کسی که علوم دینی را میداند، پذیرفت نیست که از نظر اخلاقی در سطح پایین باشد. طلاب باید مراقب باشند که تنها از نظر علمی تقویت نشوند.
وی در ادامه به فعالیتهای پژوهش مرکز آموزش تخصصی فلسفه اسلامی اشاره کرد و ابرازداشت: کانون فارقالتحصیلان این مرکز راه اندازی شده و یک سال از فعالیت آن میگذرد و امید میرود تا دانش آموختگان با عضویت در این کانون، وارد فعالیتهای پژوهشی شوند، همچنین راهاندازی نشریه پژوهشی و تجهیز کتابخانه و ... از دیگر فعالیتهای این مرکز میباشد.
313/ 15