به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید، عصر امروز در آیین افتتاحیه رسمی سال تحصیلی جدید مرکز تخصصی کلام اسلامی حوزه علمیه قم ، با اشاره به غنی بودن اخلاق اسلامی اظهار داشتند: اخلاق اسلامی از جامعیت کامل برخوردار است و نیازی به اخلاق دیگر مکاتب و اندیشهها ندارد.
جامعیت اخلاق اسلامی
ایشان افزودند: این که در اخلاق اسلامی هم به جنبههای مادی و هم جنبههای معنوی فرد توجه میشود، نشان دهنده جامعیت آن میباشد.
این مرجع تقلید ادامه دادند: امروز شاهدیم که در دیدگاهها برخی از فلاسفه و حکما، تنها به جنبه فکری واندیشهای انسان توجه میشود، همچنین برخی مکاتب تنها به جنبه روحی انسانها توجه دارند که در این صورت، نمیتوانند برنامه کاملی برای کمال انسان ارائه دهند.
حضرت آیتالله سبحانی در ادامه با اشاره به آغاز سال تحصیلی مرکز تخصصی کلام اسلامی، گفتند: لازم است که از همین ابتدای سال تحصیلی برای مسائل اخلاقی برنامه خاصی تدوین کرد تا این مهم به ویژه در میان طلاب جوان تقویت شود.
وحدتی فراگیر در جوامع اسلامی
ایشان همچنین به برخی توهینها به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص) اشاره و بیان کردند: در هفته گذشته شاهد خیزش فراگیر در میان جوامع اسلامی بودیم که در این حرکت، همه مسلمانان، از مذاهب و مکاتب گوناگون وارد میدان شدند و یک صدا گفتند: «لبیک یا رسولالله».
این مرجع تقلید با بیان این که در تمام عمرم شاهد چنین وحدتی نبودهام و این حرکت همچنان ادامه دارد، تصریح کردند: آنچه دشمن از این توهینها دنبال میکرد، نتیجه معکوس داد؛ آنها میخواستند که شخصیت پیامبر اسلام(ص) را پایین نشان دهند؛ در حالی که این مسئله مسلمانان را با هم متحد کرد.
ایشان با بیان این که هدف دشمن از این گونه اقدامات، تضعیف ایمان جوانان است، گفتند: ما باید مراقب ایمان مردم به ویژه جوانان باشیم؛ نظام اسلامی بر پایه ایمان مردم استوار است و درصورتی که این ایمان سست شود، پایههای نظام نیز سست میشود.
حضرت آیتالله سبحانی افزودند: این که به بدحجابی و بیحجابی این قدر دامن زده میشود، در راستای تضعیف ایمان مردم است؛ حجاب در اسلام شعار است و در صورت از بین رفتن این شعار، دشمنان ما به مقاصد خود میرسند.
تاکید بر لزوم وهابیت شناسی
ایشان در پایان با تاکید بر لزوم وهابیتشناسی در حوزه، اظهار داشت: امروز دو جبهه در ایران فعالیت بیشتری دارند، نصرانی ها و وهابیت که از سوی غربیها و سعودیها حمایت می شوند؛ باید با مطالعه در مقابل آنها بایستیم و فعالیتهای آنها را بی اثر کنیم.
313/ 15