به گزارش خبرگزاری حوزه، رئیس قرارگاه عمار شب گذشته، پنجم مهرماه در بیست و هشتمین نشست "انقلاب اسلامی؛ مخاطرات امروز و فردا" که با هدف محکومیت هتک حرمت رسول خدا (ص) و بررسی بیداری اسلامی در سالن همایشهای بینالمللی دفتر تبلیغات اسلامی در قم برگزار شد، با اشاره به این که ضروریترین مسئله ای که باید مورد مطالعه قرار بگیرد، کالبدشکافی بیداری اسلامی و شناخت صحيح فرايندهای آن است، گفت: بيداری اسلامی نقشه سياسی، اجتماعی و فرهنگی دنيا را به هم ريخته است .
اين استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: بيداری كه امروز در كشورهای اسلامی رخ داده است، نشأت گرفته از انقلاب اسلامی و نسبت به ماهيت حكام و رؤسای آن كشورهاست و از آنجايی كه در كشورهای اسلامی مردم حاكم و بالاترين مقام سياسی كشور خود را ولی امر میدانند امروز بيدار شدهاند كه ولايت حاكمان آنها بی اساس و بر اساس ظلم است، اما بيداری در غرب نسبت به ماهيت مكتب رايج در آنها يعنی مكتب سرمايه داری و كمونيست است، لذا با تجمع در والاستريت اعتراضات خود را شروع كردند.
وی با اشاره به دشمنی دنیای استکبار با انقلاب اسلامی ایران، ادامه داد: انقلاب اسلامی به طور دائم در حال درگیری با دنیای استکبار است و جالب این که هیچ کدام از این درگیریها را ما ایجاد نکرده ایم.
حجت الاسلام والمسلمین طائب اضافه کرد: دفاع مقدس، ترورها و تحریمها هرکدام درگیریهایی است که دشمن علیه ما ایجاد کرد و ما در هیچ کدام از آنها اقدام کننده نبودهایم.
وی با تاکید بر اینکه در دفاع مقدس متوجه شدیم چگونه از وقوع جنگ جلوگیری کنیم، افزود: اکنون منطق و اصل اولیه ما در موضوع جنگ این است که تا حد امکان از وقوع جنگ جلوگیری کنیم اما اگر جنگی صورت گرفت ما برنده باشیم.
رئیس قرارگاه عمار با بیا این که تاکنون هیچ تحریمی نتوانسته انقلاب را از پای در بیاورد، تصریح کرد: سرلیست تمام تحریمها قرارگاه بازسازی خاتمالانبیا است.
حجت الاسلام والمسلمین طائب با اشاره به این که مبنای بیداری اسلامی باید مورد مطالعه قرار گیرد، تصریح کرد: برخی خیزشهای منطقه را بیداری اسلامی و برخی بهار عربی خواندند که باید بررسی کرد کدام تعبیر صحیح است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه بیداری در کشورهای اسلامی نسبت به ماهیت حکام آنها و بیداری در غرب نسبت به ماهیت مکتب رایج در آنها رخ داده است، گفت: ملتهای مسلمان در کشورهای اسلامی، حکام خود را ولی امر میدانستند، اما امروز فهمیدهاند که این حکام دین ندارند.
وی با اشاره به دو مکتب سرمایهداری و کمونیسم که در دنیا ادعای اجرای عدالت داشتهاند، علت بیداری غرب را نه حکام و مسؤولان نظام، بلکه مکتب رایج آنها که سرمایهداری است، ارزیابی کرد و ابراز داشت: پیام بیداری در کشورهای غربی جمعآوری سیستم بانکها است.