به گزارش خبرگزاری حوزه، سند چشمانداز آستان مقدس بانوی کرامت حضرت فاطمه معصومه(س) در افق 1404 با اتکاء به الطاف الهی و عنایات اهلبیت (ع) به ویژه توجهات خاص حضرت بقیةالله الاعظم (عج) و با تلاش خستگیناپذیر متولیان امر، طراحی و تدوین شد.
بر اساس پیش بینی طراحان سند چشمانداز، آستان مقدس کریمه اهلبیت (س)، می بایست در سال 1404 به عنوان قطب معنوی زیارتی کشور، محوریت حوزه علمیه عظیم و اصلیترین ترویج دهنده تعالیم قرآنی، معارف غنی اهلبیت (ع) و فرهنگ ولایی و انقلابی در سراسر دنیا شناخته شود.
آستان ملکوتی حضرت فاطمه معصومه (س) همچنین در افق این چشمانداز از ویژگیهای بارزی چون "پویا، پیشرفته، پرنشاط، متعالی و دارای تعاملات فعال و موثر به ویژه با سایر آستانهای مقدس"، "بهرهمند از خبرگان و نخبگان"، "بستر اصلی فعالیت حوزه علمیه و تعامل همافزا با آن"، "نشر دهنده محوری برترین آثار در حوزه علوم و معارف اهلبیت(ع) در سطح دنیا با کارآمدترین شیوهها" و "مراکز ممتاز آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و کتابخانهای" برخوردار خواهد بود.
همچنین در این سند پیشبینی شده است که آستان ملکوتی کریمه اهل بیت(س) "ارائه دهنده الگوی عملی شیعی متکی بر اصول و ارزشهای اسلام ناب محمدی(ص)"، "زمینهساز حمایت موثر از محرومان و مستضعفان"، "برخوردار از فضای زیارتی آرامش بخش، سرشار از معنویت و بهرهمند از الگوهای برتر هنر و معماری اسلامی" و نیز "بهرهمند از امکانات، تجهیزات و فنآوریهای مناسب و کارآمد و به روز" باشد.
بر اساس پیشبینی طراحان و تدوین کنندگان سند چشمانداز آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س)، این بارگاه ملکوتی در سال 1404 به ویژگیهای برجستهای همچون "ارائه کننده برترین خدمات زیارتی به زائران و مجاوران"، "برخورداری از نیروهای آراسته به اخلاق اسلامی، ایثارگر، فعال، کارآمد، مومن، متواضع، مسئولیتپذیر، منضبط، متعهد به انقلاب و ملتزم به ولایت مطلقه فقیه" و "الگوی مدیریت اسلامی کارآمد و پایبند به رعایت اصول، احکام و اخلاق اسلامی در کلیه فعالیتها" دست خواهد یافت.
بر پایه این گزارش، "بهرهمندی از منابع موقوفات و نذورات با اهتمام به نیات واقفین و ایجاد اقتصادی پایدار و مولد برای تامین اهداف آستان مقدس کریمه اهلبیت (س)" یکی دیگر از ویژگیهای بارز سند چشمانداز بارگاه ملکوتی حضرت فاطمه معصومه(س) در افق 1404به شمار میرود.
انتهای پیام 3/313