پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

کارشناس مسائل خانواده بر آشناسازی بانوان جامعه با الگوها و سبک زندگی اسلامی در قالب برنامه‌های مهارتی و فرهنگی تاکید.

خانم ظهیری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر نقش زن در خانواده به عنوان همسر و مادر، گفت: رهبر معظم انقلاب، بارها بر این تأکید داشتند که بانوان باید در زندگی خود، اولویت را در همسری و مادری قرار دهند.

این کارشناس مسائل خانواده با تأکید بر این که برنامه‌ریزی میان کار  و امور خانواده، تنها مختص زنان نیست، ادامه داد: مردان هم باید بر اساس برنامه‌ریزی، میان کارهای اجتماعی و امور زندگی خانوادگی تعادل ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه انسان باید رسالتی را که در برابر خدا، جامعه و خود که عهده‌دار است، انجام دهد، خاطرنشان کرد: خانواده‌ از جمله  نهاد‌های مقدسی است که حفظ سلامت آن، تأمین کننده سعادت جامعه است، از این رو انسان باید به وظیفه خود در قبال آن به خوبی عمل کند

این استاد حوزه و دانشگاه، زنان را محور اصلی خانواده معرفی کرد و گفت: زنان در خانوده نقش محوری دارند؛ به گونه‌ای که می‌توانند علاوه بر ایجاد آرمش سلامت روان را نیز برای اعضای خانواده‌ها به همراه داشته باشد؛ بنابراین، زن برای حضور در فعالیت‌های اجتماعی،‌ باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که به این نقش محوری او در خانواده آسیب نرسد.

ظهیری به نقش دولت در عرصه فعالیت‌های اجتماعی بانوان اشاره کرد و گفت: دولت می‌تواند با اجرای قوانیی از جمله ارائه مرخصی زایمان، اختصاص ساعات کاری مخصوص بانوان و...، بستر حضور زن در عرصه‌های اجتماعی و باز نماندن او از وظایف همسری و مادری، را فراهم کند.

وی ارائه آموزش درست به بانوان درجامعه را امری ضروری دانسته و گفت: زنی که در فعالیت‌های اجتماعی قرار می‌گیرد، باید به گونه‌ای آموزش ببیندکه به این مسئله پی ببرد که مهم‌ترین مسئله در زندگی او، همسر و مادر خوب بودن است.

این کارشناس حوزوی افزود: البته، برخی وظایف زن، مانند تربیت فرزندان، تا زمانی است که فرزندان به سن بلوغ برسند؛ این گونه نیست که آنها زمانی برای فعالیت‌های اجتماعی خود به دست نیاورند.

ظهیری، ویژگی‌های خانواده را نیز درباره حضور زن در بیرون از خانواده تأثیرگذار عنوان کرد و یادآور شد: برای این که زن بتواند در بیرون از خانه اشتغال داشته باشد و نسبت به امور زندگی نیز غافل نشود، نیازمند کمک و مساعدت خانواده و حتی جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: بانوان در جامعه باید به گونه‌ای با زندگی اسلامی آشنا باشند که در سن 25 سالگی نگویند «هنوز برای ازدواج آمادگی ندارم»؛ باید در برنامه‌های مهارتی و فرهنگی، الگوهای اسلامی را ترویج دهیم تا سبک زندگی‌ها، همان گونه شود که مد نظر مقام معظم رهبری است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha