یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 296255
۲۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۳

استاد حوزه علمیه قم، گفت: آیت الله میرزا احمد دشتی نجفی(ره) شخصیتی بود که علم را با عمل آمیخته و آن چه که آموخته بود را نصب العین خود قرار داده بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین نظری منفرد، در مراسم اولین سالگرد ارتحال آیت الله میرزا احمد دشتی نجفی که با حضور شخصیت های حوزوی در حسینیه شهداء قم برگزار شد، اظهار داشت: امیدواریم مراسم ترحیم، تذکری باشد تا از فرصت گران بهای عمر بهتر استفاده کنیم و بدانیم که این فرصت گران بها، تکرار نخواهد داشت.

وی با بیان این که آیا تا کنون با خود فکر کرده ایم که برای چه به دنیا آمده و هدف از خلقت ما چه بوده است؟ گفت: دنیا آمیخته با گرفتاری هاست و اگر کسی فکر کند در زندگی آسیب و مشکلاتی نیست، اشتباه می کند.

سخنران این مراسم، با بیان این که خوشی ها و ناخوشی های دنیا با هم آمیخته اند، تأکید کرد: اگر کسی بداند که برای چه خلق شده و هدف از آفرینش او چه بوده است، جهت گیری او در زندگی تغییر خواهد کرد.

وی تصریح کرد: آدمی در این دنیا، رهگذر است؛ از این رو کسی که به عیش دنیا مشغول باشد، سختی ها و نکبت هایی در آینده خواهد داشت که تمام آن خوشی ها را از زیر دندان هایش بیرون می کشد.

حجت الاسلام و المسلمین نظری منفرد با بیان این که قرآن تأکید دارد که ما انسان ها بیهوده آفریده نشده ایم، گفت: باید برای فکر کردن روی این موضوع که برای چه آفریده شده ایم وقت گذاشت.

وی در ادامه سخنان خود با بیان این که آیت الله میرزا احمد دشتی نجفی(ره) را سال ها می شناختم، گفت: وقتی به مجلس عزاداری امام حسین(ع) در منزل شخصی این عالم جلیل القدر می رفتیم، ایشان علی‌رغم کهولت سن، با تواضع کامل دم در ورودی می نشست و هنگامی که روضه خوانده می شد متواضعانه اشک می ریخت.

استاد حوزه علمیه قم افزود: ایشان شخصیتی بود که علم را با عمل آمیخته و آنچه را که آموخته بود نصب العین قرار داده بود.

وی ادامه داد: انسان عالم همچون درختی می ماند که هرچه پربارتر باشد، افتاده تر و متواضع تر می شود و آیت الله میرزا احمد دشتی(ره) چنین بود.

حجت الاسلام و المسلمین نظری منفرد، در پایان گفت: از دست دادن آیت الله دشتی(ره) خسارت بزرگی برای حوزه های علمیه است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha