به گزارش خبرنگار سرویس استانهای خبرگزاری حوزه، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری مدیر حوزه های علمیه کشور، شب گذشته مصادف با شب شهادت امام باقر (ع) در تجمع بزرگ طلاب، روحانیون و اقشار مختلف مردم شهریار که در اعتراض به هتاکی به نبی مکرم اسلام در مسجد جامع این شهر گرد هم آمده بودند، با محکوم کردن این جنایت استکبار جهانی اظهار داشت: هتاکی به پیامبر (ص) و خاندان اهل بیت (ع) سابقه تاریخی دارد و در زمان ائمه معصوم (ع) همواره خلفای ظالم و غاصبان حق اهلبیت، اهانتهای بی شماری را علیه رسول خدا (ص) و امامان مظلوم ما روا داشته اند.
وی ادامه داد: وظیفه ما در عصر حاضر و در شرایطی که دشمنان مدعی تمدن و آزادی، اینگونه اهانتها را بی رحمانه نثار وجود گرامی رسول الله (ص) می نمایند، بسیار حساس و خطیر است؛ چراکه در درجه اول بایستی رابطه خود را به عنوان شیعه و پیرو مکتب اهلبیت (ع) با امامان معصوم خود مستحکم نماییم.
امام جمعه قم با اشاره به جانفشانی هایی که ملت بزرگ ایران در راه دفاع از اسلام و اهل بیت (ع) داشته اند, گفت: مردم و به ویژه نسل جوان ما همیشه در صحنه و میدان حاضر است؛ چراکه سخن و شعار انقلاب ما الهام گرفته از شعار هیهات منا الذله امام حسین (ع) در کربلا بود؛ لذا خود را موظف می دانیم پای شعار سرور و سالارمان امام حسین (ع) بیاستیم.
آیت الله حسینی بوشهری در ادامه با اشاره به خطبه 152 امیرالمومنین در نهج البلاغه یادآور شد: امام علی ورود به بهشت را از رهگذر دو مطلب می داند و آن شناخت و معرفت شیعیان به حقانیت اهل بیت (ع) و در مقابل صحه و تأیید ائمه اطهار(ع) بر محبین خود است؛ هرچه درجه معرفت و ارادت ما نسبت به اهل بیت بالاتر باشد، قطعا محبت و علاقه ائمه(ع) نیز به ما بیشتر خواهد بود.
*معیار سعادت
وی افزود: شناخت متقابل ما و امامان معصوم ملاک و معیار سعادت وخوشبختی ماست و رابطه تعریف شده و آشنایی با وظایف شیعه و عمل به آن در برابر این امامان بزرگوار بر همه ما واجب است. رابطه یک سویه راه به جایی نمی برد چرا که باید ارادت ما حقیقی و قلبی باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری، با تشریح ابعاد والای شخصیتی و اخلاقی امام باقر (ع) و لزوم الگوپذیری از این صفات برجسته تصریح کرد: بعد اول شخصیت امام باقر (ع) در رسم بندگی و سبک زندگی ایشان تعریف می شود. و این همان سبک زندگی است که مقام معظم رهبری در بیاناتشان در جمع مردم خراسان شمالی اظهار کردند که بهترین الگوی این نوع زندگی، سبک زندگی ائمه اطهار است.
مدیر حوزه های علمیه ادامه داد: امام باقر (ع) در منازعه بین عاطفه و اطاعت خدا، اولویت را رضای خدای متعال می دانستند؛ تا جایی که زمانی که فرزند گرامی ایشان از دنیا رفت، لبخند بر لب، تسلیم رضای خداوند شده و اطاعت ذات اقدس الهی را بر عاطفه پدرفرزندی ترجیح دادند و البته این عمل در قیام امام حسین (ع) نیز مشهود است.
آیت الله حسینی بوشهری در بیان نمونه ای از ارتباط متقابل بین امام و محبان امام (ع) اظهار داشت: امام باقر (ع) خطاب به جابر جعفی که 18 سال شاگرد ایشان بود و هفتاد هزار روایت و حدیث از امام (ع) را در سینه داشت، گفتند: ای جابر سلام مرا به شیعیان برسان و به آنها بگو رابطه بین اهل بیت و خدا رابطه خویشاوندی نیست، کسی به خدا نزدیک نمی شود مگر این که مطیع بی چون و چرای پروردگار بوده و محب ما اهل بیت باشد.
وی افزود: در جایی دیگر امام باقر (ع) نامه ای به جابر نوشته و از او می خواهد که با تظاهر به جنون و دیوانگی از توطئه هشام، خلیفه عباسی برای مرگش خلاصی یابد و این اوج دوست داشتن امام به مأموم خود است.
مدیر حوزه های علمیه با تأکید بر لزوم تحکیم رابطه با اهل بیت (ع) افزود: امام علی (ع) می فرمایند: امامان تدبیرکنندگان امور مردم و کارگزاران آگاه بندگان خدا هستند و این نشان از جایگاه و منزلت بزرگ امامان معصوم (ع) است؛ لذا شیعه باید در فریادهایش ارادت و مودت خود را به پیامبر خدا (ص) و خاندان عصمت و طهارت (ع) نشان دهد چون ویژگی شیعیان این است که در شهادت و ولادت امامان خود از صمیم قلب ارادت خود را ابراز می نمایند تا رابطه متقابلشان با اهل بیت (ع) مستحکم شود.
امام جمعه قم در پایان خطاب به طلاب و دانشجویان حاضر در مراسم گفت: وظیفه همه ما استحکام رابطه با اهل بیت(ع) و کسب علوم و معارف الهی این امامان بزرگوار ست. آموختن علم را در اولویت امور خود قرار دهید، از آرمانهای مقام معظم رهبری است که روزی ایران اسلامی، مرجع علمی دنیا شود، به نحوی که از سراسر دنیا برای آموختن علم به ایران رجوع کرده و زبان فارسی را فرا گیرند.