به گزارش سرویس استانهای خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین فاتحی عنوان کرد: از بدو تشکیل این مرکز تا کنون جلساتی را با هدف انتقال مسائل و مشکلات و ارتقا سطح کیفی مرکز با رئیس دفتر تبلیغات اصفهان و بیان تذکرات و خواسته های رئیس دفتر از کارشناسان مرکز برگزار شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه کارشناسان مرکز ملی پاسخگوئی شعبه اصفهان عموما" از روحانیون فاضل و نخبه ی حوزه هستند برگزاری این جلسات زمینه ای برای استفاده از نظرات نخبگان حوزوی در جهت پیشبرد اهداف دفتر خواهدبود.
رئیس مرکز ملی پاسخگوئی پیرامون کارشناسان این مرکز تصریح کرد: این مرکز دارای 40 کارشناس در سه بخش تلفنی، مکتوب و اینترنتی با مدارک تحصیلی سطح 3، کارشناس ارشد و دکتری در رشته های مرتبط با تخصص خود می باشند.
حجت الاسلام فاتحی در ادامه با مطرح کردن سوالات مردم به عنوان منابع بیان کننده مشکلات لایه های زیرین جامعه اظهار داشت: ازدیاد سوالات مردم پیرامون یک بحث همچون طلاق گویای دغدغه ها و مشکلات جامعه است و مسئولان فرهنگی می توانند با استفاده از این سوالات، سیاستگذاری ها و برنامه ریزی مناسب تری برای مبحث فرهنگی جامعه داشته باشند.
بر اساس گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات شعبه اصفهان وی در پایان با بیان برنامه های آینده مرکز ملی پاسخگوئی خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل فضای مجازی در جذب جوانان و مخاطبان دور از دسترس، برنامه آینده مرکز ملی پاسخگوئی استفاده بیشتر از این فضا و سوق دادن گفتگوی تلفنی به سمت گفتگوی اینترنتی خواهد بود