به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله جوادی آملی در دیدار با اعضای ستاد کنگره بزرگداشت آیت الله العظمی گلپایگانی طی سخنانی با اشاره به اهمیت زنده نگه داشتن یاد علما اظهارداشت: طبق آیات و روایات لقب بقیت الله، که مشهور است برای امام عصر، تنها برای این امام همام نیست بلکه در فرهنگ اسلام علمای دین هم بقیت الله هستند البته امام زمان در بالاترین و قله این صفت است.
ایشان افزودند: طبق آیات وروایات باید یاد علما زنده نگه داشته شود و این وظیفه ای است که بر عهده ماست.
معظم له با تاکید براینکه مشکلات جامعه را باید با احیای آثار علما برطرف کرد ،مقایسه ای بین شهر نجف و مدینه انجام داده و گفتند: هر چند در مدینه مرقد گرامی پیامبر اکرم (ص)، فاطمه الزهرا(س) و 4تن از معصومین وجود دارد اما خروجی و برکات مدینه را نمی توان با شهر نجف که تنها یک معصوم درآن وجود دارد مقایسه کرد؛ آنچه باعث شده است تا نجف اشرف رونق بگیرد به خاطر مدیریت فقها و علما بوده است در صورتیکه در مدینه شاهد این موضوع نیستیم.
این مرجع تقلید با بیان اینکه گرامیداشت آیت الله العظمی گلپایگانی مایه فخر است ابرازداشتند: این مرجع فقید دارای مقام والای شخصیتی در همه ابعاد بودند ولی آنچه به عنوان یکی از ویژگی بارز ایشان مشهود است مدیریت منحصر به فرد این عالم ربانی در زمان بحران حوزه بود.
ایشان ادامه دادند: این مرجع فقید در زمانی مدیریت حوزه ها را عهده دار بودند که کشور در تلاطم بود و حوزه های علمیه در بحران اساسی به سر می بردند؛ آن زمان ازهاری که فردی ارتشی و مقید به کشتار مردم بود درمنصب نخست وزیر وجود داشت ؛ در آن شرایط بحرانی که کشور دچار تلاطم بود این فقیه آگاه با صدور اطلاعیه ای وظعیت کشور را آرام کردند.
حضرت آیت الله جوادی آملی اضافه کردند: در آن زمان بنده نیز به دلیل اینکه عده ای در آمل قیام کرده و شهید شده بودند لذا ما نیز وصیت نامه را نوشته وبه خیل این مردم پیوسته بودیم ؛ با صدور این اعلامیه بنده یک نسخه آن را از طریق پسرم به فرماندار این شهر داده و گفتم حرف آخر ما این است.
معظم له تاکید کردند: اداره کشور درآن زمانی که امام خمینی هم در کشور حضور نداشتند کار آسانی نبود لذا بنده هر وقت یاد آن دوران و مدیریت این عالم وارسته می افتم از خدا می خواهم تا او را با انبیاء محشور نماید.