به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین محامی، در دیدار با طلاب مدرسه عالی فقه و اصول مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) که در مسجد این مجتمع برگزار شد، با اشاره به ضرورت استفاده از فرصتهای زندگی برای طلاب حوزههای علمیه، اظهار کرد: حضرت امام خمینی(ره) از فرصت کوتاه نشستن در کنار سفره و ریختن غذا توسط همسر خود استفاده میکردند و شروع به ختم قرآن کریم مینمودند و یا رهبر معظم انقلاب می گفتند که سی جلد از کتابی را در اتوبوس مطالعه کردم.
وی علوم پایه حوزوی را مورد توجه قرار داد و افزود: طلاب سطوح عالی باید علاوه بر اهتمام به فقه و اصول به ادبیات عرب هم توجه ویژهای داشته باشند، چرا که تنها با فهم ادبیات میتوان بر معنا و مفاهیم آیات و روایات تسلط پیدا کرد.
رئیس مجتمع آموزش عالی فقه، با اشاره به اهمیت حفظ احادیث، بیان کرد: طلاب، باید احادیثی را از حفظ داشته باشد که اگر در میان جمعی از او درخواست تلاوت حدیثی کردند، او نیز توان ارائه آن را داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین محامی یادآور نمود: روحیه نقد و بررسی در مفاهیم علمی، طلاب را عالم میکند نباید از مطالب ارائه شده از کلاسهای درس به سادگی گذشت و آنها را بعد از مدتی به فراموشی سپرد.
وی، با تأکید بر توجه به همه علوم دینی، خاطرنشان کرد: حوزه علمیه باید متکفل علوم دینی مانند احکام، اخلاق، فقه و اصول باشد، نباید تنها به بخش کوچکی از این علوم که همان فقه است، پرداخت.
رئیس مجتمع آموزش عالی فقه ابراز نمود: باید بپذیریم که در حوزههای علمیه کارهای عقب مانده بسیار است که باید با همت و تلاش مضاعف آنها را انجام دهیم تا این کاستیها را جبران سازیم.
حجت الاسلام والمسلمین محامی با بیان این که باید رشد علمی خود را با رشد معنوی همراه ساخت، اظهار کرد: تاریخ گواه است که بسیاری از عالمان دینی بودند که به خاطر نبود درک معنوی صحیح از دین آن را به شکل وارونهای در بین مردم تبلیغ میکردند.