وی اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزهایی که صورت گرفته است در آینده حوزه های علمیه شهرستان ها نیز فعال تر عمل خواهند کرد.
مدیر اجرایی حوزه های علمیه خراسان با بیان اینکه در سال جاری سیستم آموزشی علمی خواهران و برادران حوزه علمیه خراسان به صورت یکسان شده است ، افزود: در گذشته خواهران طلبه در 5 سال درس حوزه را به اتمام می رساندند و این در حالی است که در قسمت برادران در هشت سال با گذراندن رسائل و مکاسب و ... درس حوزه را به اتمام می رسانند، لذا با تصمیم شورای برنامه ریزی در سال جاری نحوه آموزش هشت سال برای طلبه ها ی خواهر و برادر در نظر گرفته شده است.
مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خراسان شمالی گفت: امروز باید فضلای شهرستانی، به مناطق خود برگردند و حوزه های علمیه شهر خود را فعال نموده و پاسخگوی شبهات مردم باشند.
در بخشی دیگر از این همایش تعدادی از اساتید حوزه علمیه خراسان به طرح پیشنهادات و انتقاداتی در خصوص حوزه علمیه از قبیل تأثیر و توانایی مقابله با آسیب های اجتماعی ، فرق انحرافی و همچنین استفاده از نیروی نخبه در مدارس علمیه پرداختند.
در ادامه این مراسم از 73 طلبه برتر حوزه خراسان تجلیل شد و از حججاسلام جواد ایروانی به خاطر کتاب «زکات باطنی»، محمد موسوی «نحوه صدور کثرت بر مبنای حکمت اشراق»، و از زینت السادت انوری پایان نامه پیوند بهاییت و صهیونیسم به عنوان نفرات برتر تقدیر شد.
این همایش با حضور آیات مروراید، سیدان، دهشت، مصباح و حجت الاسلام و السملمین پژمانفر نماینده مردم مشهد و کلات در خراسان رضوی برگزار شد.