پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

دبير برگزاري مراسم تجليل از برترين هاي حوزه علميه خراسان به ارائه گزارشی از روند انتخاب برترين هاي پژوهشي اين حوزه پرداخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري حوزه از مشهد، حجت الاسلام سيد حميد علوي، در مراسم تجليل از برترين هاي حوزه علميه خراسان كه با حضور جمعي از علما، اساتيد، فضلا و طلاب اين حوزه در تالار قدس، حرم مطهر رضوي برگزار شد، به ارائه گزارشي از هفتمين فراخوان آثار پژوهشي و چهارمين آيين تجليل از ممتازين حوزه علميه خراسان پرداخت و ابراز داشت: 1014 مقاله و 34 پايان‌نامه، 245 تحقيق پاياني و 121 كتاب مجموع آثار رسيده به فراخوان را تشكيل داده اند.

وي با بيان اينكه اين آثار به كوشش 845 نفر از آقايان و 286 نفر از بانوان به رشته تحرير در آمده است،‌ خاطر نشان كرد: آثار رسيده به فراخوان پس از گونه بندي در 10گروه علمي جاي گرفتند كه تفصيل آن در ويژه‌نامه‌اي چاپ و منتشر شده است.

با اشاره به اينكه هر اثر پژوهشي در گروه علمي خود، ابتدا در سنجة دقيق يك هيئت داوري قرار گرفت تا وزن و جايگاه آن براي ورود به مرحلة تفصيلي و يا خروج از گردونة رقابت مشخص شود، گفت: در اين مرحله 421 اثر موفق به ورود به مرحله بعدي ارزيابي شده و 969 اثر از ادامة مسير بازماندند و به‌اين ترتيب، آثار شايسته تر در گروه هاي 10 گانه مورد ارزيابي كارشناسان قرار گرفتند.

حجت الاسلام علوي ادامه داد: داورانِ صاحب‌نظر، بر اساس شاخص‌هايِ فرم‌هايِ 13گانه ارزيابي كه مطابق سطوح مختلف علمي و قالب آثار طراحي شده بود، پس از 3ماه بررسي دقيق و كارشناسانه، 66 اثر برگزيده و شايستة تقدير را اعلام نمودند.

در ادامه اين مراسم، چهار نفر از برترين ها و ممتازين حوزه علميه خراسان، ديدگاه هاي خود را درباره مسائل آموزشي و پژوهشي اين حوزه بيان نمودند.

گفتني است در پايان اين جلسه به تعدادي از برترين هاي آموزشي و پژوهشي حوزه علميه خراسان به نمايندگي از بيش از هزار نفر از برگزيدگان و ممتازين دو سال گذشته اين حوزه جوايزي اهداء شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha