به گزارش خبرگزاری حوزه، رییس خانه ملت امروز در گردهمایی بزرگ مبلغین با اشاره به سخنان معمارکبیر انقلاب اظهارداشت: امام (ره) هماره بر وحدت میان مسوولین و مردم و مسوولین تاکید داشته و ایشان را از اختلاف افکنی منع کرده اند.
وی افزود: نباید در شرایط کنونی و مقابل صف آرایی دشمنان اسلام به راحتی گفتمان امام راحل(ره) را به فراموشی بسپاریم و نسبت به استحکام میان قوا و وحدت عمومی کوشاتر عمل کنیم.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آزادی بیان در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد، ادامه داد: آزادی بیان امکان بروز سلایق و اختلافات را در کشور تقویت کرده است، منتهی کیفیت، نوع بیان و طرح موضوع فرق می کند.
وی گفت: اختلاف نظرها نباید موجب تخریب یکدیگر شویم که متاسفانه خیلی از این اختلافات از سر تخریب، تهمت و کینه توزی است.
لاریجانی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر وحدت، افزود: اختلاف نظر تا زمانی که موجب مرار و جدل نباشد و پدیده تخریب را رقم نزده است، اشکالی ندارد ولی بزرگ نمودن مسائل کوچک اقدامی خائنانه است.
وی تاکید کرد: کسی مخالف و منکر اختلاف نظر نیست، آنچه مورد انتقاد است، نوع بیان و شیوه بکارگیری الفاظ است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: بحث اصلی در شیوه هایی است که تخریب گونه است و در این میان منّویات مقام معظم رهبری حکیمانه بود.
وی گفت: بروز اختلاف و نگاه انتقادی اگر به نفع مردم و مصلحت مردم باشد نگاه طبیبانه، درست و اعتلا بخش خواهد بود، اما اگر تهمت بوجود بیاید و حرف درست زده نشود موجب کینه توزی و دور از سنت اسلامی است .
لاریجانی با اشاره به روایتی از امام حسین(ع) خاطرنشان کرد: عقل، ایمان ، ادب، حیا و اخلاق از آموزه های اسلامی است که باید همیشه در جامعه اسلامی بر آن و ضرورت رعایت آن تاکید کرد .
وی یاس و نامید کردن مردم را از نشانه های ناسپاسی دانست و گفت : نباید مشکلات جامعه به گونه ای در جامعه القا شود که موجب یاس و ناامیدی مردم در کشور شود، وجود فضای یاس آلود مشکلات جامعه را حل نمی کند.
313/17