جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

رییس مجتمع آموزش عالی فقه گفت: بیش از 1700 پایان نامه تدوین و چهارصد تحقیق پایانی در مجتمع آموزش عالی فقه ارایه شده و رشته‌های جامعةالمصطفی بر اساس نیاز کشورها طراحی گردیده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه،حجت الاسلام والمسلمین مصطفی محامی در بازدید گروهی از خیرین مشهدی جامعه المصطفی از مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) که در سالن شهیدین این مجتمع برگزار شد، با اشاره به برنامه های مجتمع آموزش عالی فقه گفت: برنامه های آموزشی المصطفی در سه محور فقه و اصول، علوم اسلامی غیر فقه و اصول و علوم انسانی با نگاه اسلامی راه اندازی شده است، و این مجتمع که با رویکرد فقه و اصول پدید آمده است، بیش از صد رشته در سطوح عالی و دکتری در آن طراحی شده است. تلاش کردیم تا طلاب مجرب جامعه المصطفی را جذب نماییم و آنها را به شکل تخصصی آموزش دهیم.

رئیس مجتمع آموزش عالی فقه با بیان این که سیاست المصطفی تحصیل طلاب جذب شده در کشورهای خود است، ابراز نمود: وقایع ده سال اخیر کشورهای همسایه افغانستان و عراق، منجر به بازگشت بسیاری از طلاب دانش آموخته ما به کشورهای خود گردید که منشأ خدمات بسیاری نیز شده اند.

وی  با بیان این که طراحی سطح چهار و پنج تخصصی فقه از جمله افتخارات این مجتمع است که با تأیید و راهنمایی های مقام معظم رهبری نیز همراه گردید، اظهار نمود: اکنون این مجتمع تنها مرکز عهده دار برگزاری سطح پنج جامعه المصطفی است.

رئیس مجتمع آموزش عالی فقه افزود: رشته های این مجتمع بر اساس نیازهای منطقه ای طلاب طراحی گردید. فقه تربیتی، فقه خانواده و فقه اقتصادی و ...، عنوان رشته های میان رشته ای مجتمع هستند که حاصل تلفیق رشته های تخصصی علوم انسانی و فقه اسلامی و به روزرسانی آن می باشد.

 

*تدوین 1700پایان نامه و چهارصد تحقیق پایانی

 حجت الاسلام والمسلمین محامی با بیان این که چهارصد تحقیق پایانی و بیش از 1700 پایان نامه از دستاوردهای دیگر این مجتمع به شمار می رود، اظهار نمود: رشته های این مجتمع، با هدف ساماندهی و قالب گذاری رشته های متداول حوزه های علمیه و نیازهای کنونی کشورهای مختلف تدوین گردید.

 

*افغانستان نیازمند کار فرهنگی

نماینده جامعه المصطفی در افغانستان، در بخش دیگری  از سخنان خود، با اشاره به کارهای این نمایندگی، گفت:با توجه به سابقه چهارساله در نمایندگی افغانستان و احساس  نیازهای کنونی این کشور،معتقدم که بیش از کارهای کنونی باید در این کشور کار فرهنگی و علمی انجام دهیم .

 

*مشارکت موثر روحانیت شیعه دراداره افغانستان

وی با بیان این که شیعیان در اداره امور افغانستان مشارکت مؤثری دارند. یادآورشد: به رسمیت شناختن مذهب جعفری برای نخستین بار در افغانستان و تصویب قانون حضور چهار وزیر شیعه در دولت و حضور کنونی شصت نماینده شیعه در مجلس این کشور را از جمله دستاوردهای حضور پررنگ روحانیت افغانستانی دراین کشور  به شمار می رود.

رئیس مجتمع آموزش عالی فقه ابرازکرد: اکنون، ده دانشگاه خصوصی به وسیله شیعیان راه اندازی شده است که دانش آموختگان المصطفی در اداره امور علمی آن همت دارند.

حجت الاسلام والمسلمین محامی با اذعان این که فضای مذهبی این کشور بسیار در خور توجه است و  شیعیان و اهل سنت در کنار هم زندگی مسالمت آمیزی دارند، اظهار کرد: تاکنون، تفاهم نامه هایی با وزارت حج و اوقاف، وزارت عدلیه، وزارت معارف و آکادمی علوم این کشور منعقد کرده ایم .

 

*حضور نظامی  بیش از 40 کشور در افغانستان

نماینده جامعه المصطفی در افغانستان، با اظهار این که هشتاد کشوردر  افغانستان نمایندگی دارند که بیش از چهل کشور حضور نظامی در این کشور دارند که حاصل آن به وجود آمدن جنگ احزاب وسیعی در این کشور شده است، اضافه نمود: با توجه به مدارس علمیه بسیار در این کشور، سیاست جامعه المصطفی  پشتیبانی علمی و مدیریتی از این مدارس بود که از موازی کاری حوزوی در این کشور بپرهیزیم.

 

*اعزام 200 استاد به مدارس علمیه

وی گفت: بیش از دویست استاد را به این کشور اعزام کردیم تا در راستای دانش افزایی و مهارت افزایی طلاب این کشور مؤثر باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha