به گزارش خبرگزاری حوزه، حسین رودسری در همایش "مهندسی فرهنگ با رویکرد سبک زندگی اسلامی» که در مدرسه علمیه معصومیه قم برگزار شد در سخنانی با اشاره به اهمیت تشکیلات در مدیریت اجتماعی، اظهارکرد: یکی از مهم ترین راه کارهای موفقیت در زندگی اجتماعی در اسلام، مساله کار تشکیلاتی است که باید همیشه سرلوحه خود قرارداد.
وی افزود: وجود آیات و روایات متعدد در زمینه لزوم فعالیت تشکیلاتی و رمز موفقیت کار جمعی و سازماندهی شده،نشان می دهد که رمز موفقیت در یک مسیر الهی نیز با فعالیت تشکیلاتی بر علیه نظام کفر است.
این مدرس دانشگاه، تصریح کرد: در کشوری که مورد هجمه جهان غرب واقع شده است باید هوشمندانه و با کار تشکیلاتی منظم و دقیق و حسابگرانه وبا پیروی کامل از مقام معظم رهبری پیش رفت تا بتوان نقشه های دشمنان بر علیه نظام اسلامی راخنثی کرد.
وی گفت: شهید بهشتی گفتند: عدم موفقیت آیت الله کاشانی و طرفداران ملی شدن نفت در 25مرداد 32، به این دلیل بود که اولا ایدئولوژی لازم برای جامعه، به خوبی اجرا نشده بود و دوم اینکه کادر لازم برای اثر گذاری در این فضای سیاسی وجود نداشت؛ ایشان برای تربیت کادر اجرایی وفرهنگی برای تشکیل یک گروه قدرتمند عالم و دانشمند و فاضل، با کمک آیت الله شیخ مرتضی حائری اقدام به تاسیس دبیرستان دین و دانش در سال 44کرد و مدیریت آن را به عهده گرفت و روزی یک ساعت را به هدایت عملی دانش آموزان، مشغول می شد.
مولف کتاب پرتویی از خورشید و الگوی حضور، خاطرنشان کرد: ایشان از آن زمان در فکر کادر سازی برای انقلاب اسلامی بودند؛ در زمانی که بنی صدر کمر به عدم اجازه برای نخست وزیری شهید رجایی شده بود، ایشان گفت؛ همین الان 15 نیرو تربیت کرده ایم که می توانیم این سمت را به آنها بدهیم، ولی باید شهید رجایی در این سمت قرار بگیرد؛ این مساله نشان دهنده نگاه متفکرانه این مرد بزرگ به توسعه فعالیت های انقلابی است.
وی گفت: شهید بهشتی برای 17 سال تحصیل در حوزه، برنامه دقیق علمی تدوین کردند؛ آیا در حال حاضر چنین نگاهی به دروس حوزوی شده است و چنین برنامه ریزی برای تدوین چشم انداز درسی در حوزه انجام شده است؟ ایشان برای حضور طلاب در حوزه برنامه داشتند تا بتوانند بهترین کادر تبلیغی و علمی جهان اسلام را در این حوزه مقدس تربیت کنند که جواب گوی تمام شبهات و سوالات و هجمه های دشمنان باشند.
همرزم شهید بهشتی در دوران انقلاب، تصریح کرد: نگاه شهید بهشتی به کارتشکیلاتی نیز نگاهی صرف اسلامی بود؛ توجه به اخلاق، پیروی از ولایت فقیه،پرهیز از بت سازی تشکیلاتی، پذیرش اشتباهات و اصلاح مسیر تشکیلات، ایثارگری، شهادت طلبی، خداخواهی به جای خود خواهی و... از جمله ویژگی هایی بود که شهید بهشتی به عنوان مولفه های اصلی کار تشکیلاتی به آن توجه داشتند.
وی گفت: سبک زندگی شهید بهشتی پر از رموز بی نظیر است که توجه به آنها و الگو قرار دادن آنها در زندگی، سعادت دنیا و آخرت را برای ما تظمین می کند؛ زیرا ایشان سعی داشتند زندگی قرآنی و اهل بیتی(ع) را به منصه برسانند؛ زندگی شخصی ایشان و توجه به این خاطرات و به کار بستن این نوع نگاه در زندگی می تواند هریک از ما را به شهید بهشتی دیگری تبدیل کند که امام راحل در باره ایشان فرمودند «بهشتی برای ما یک ملت بود»؛ روزی ایشان به همراه خانواده به مشهد عزیزمت کرده بودند که آیت الله العظمی خامنه ای برای پی ریزی انقلاب در جلسه ای مهم خطاب به شهید باهنر گفتند؛ از دکتر بهشتی برای حضور در این جلسه مهم، دعوت کن که ایشان نیز چنین کردند؛ وقتی که شهید باهنر پیام رهبر انقلاب را به ایشان رساند، شهید بهشتی گفت که من به همسر و فرزندانم قول داده ام که امروز آنها را بعد از زیارت به پارک ببرم و نمی توانم امروز به جلسه بیایم؛ شهید باهنر گفت خانواده شما به همراه دامادتان به تفریح بروند که بازهم شهید بهشتی گفت؛ وقتی به همسر وفرزندانم قول داده ام باید وقتم را صرف آنان کنم که این نگاه، نگاه بی نظیری در زندگی خصوصی مردان خداست.
رودسری، تصریح کرد: ایشان روی قول هایی که مردم می دادند بسیار حساس بودند و ذره ای بدقولی در ذاتشان نبود؛ در کشور آلمان، آیت الله بهشتی مسئول مرکز اسلامی هامبورگ بودند، نوجوان 12 سالهای نزد آیت الله بهشتی میآید و از ایشان برای راهنمایی دوستانش به اسلام کمک میخواهد، او موفق میشود برای روز مشخصی ساعت 4 و نیم وقت بگیرد و اما آن روز متاسفانه وسیله نقلیه آیت الله بهشتی در مسیر خراب میشود، از آنجایی که آیت الله بهشتی به این جوان 12 ساله قول داده بودند، ماشین و راننده را رها کرده و خودشان به سمت مسجدی که قول داده بودند راهی میشوند و راس ساعت به قرار ملاقات خود میرسند.
وی گفت: شهید بهشتی به رغم مسئولیت های فراوانی که در راس کشور داشتند، ریالی از این مشاغل، حقوق دریافت نمی کردند وبا حقوق تدریس سه ساعته در روز در آموزش وپرورش روزگار می گذراندند.