به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، وی در آئین سوگواری سیدالشهداء(ع) در شرق عربستان اظهار داشت:برخی تصور میکنند انقلاب امام حسین(ع) صرفا یک جنبش سیاسی بوده برخی نیز بر این باورند که حرکت ایشان یک جنبش غیبی و تعبدی محض بود و به این گفته امام استشهاد میکنند که فرمود: (شاء الله أن یرانی قتیلا) واقعیت جنبش امام حسین «علیه السلام» ترکیبی از دو ویژگی است. البته هرچه در جهان واقع میشود تحت اراده خداوند قرار دارد و از این چهارچوب خارج نیست اما این حرکت امام حسین(ع) در عین حال یک جنبش سیاسی جهت رویارویی با حاکم ظالم بود.
این روحانی شیعی افزود: ویژگی انقلاب امام حسین(ع) این است که حماسه و حکمت را در خود جمع کرده در حالی که جمع کردن این دو ویژگی کار دشواری است که امام(ع) با این حرکت خود بدیع ترین تابلوی نقاشی فداکاری و ایثار را ترسیم کرد و عمیق ترین درس را بر لوح تاریخ ثبت کرد.
وی گفت: کسانی که امام حسین(ع) را نصیحت میکردند به عراق نرود نصیحت های آنها سیاسی محض بود و از فقه و معنای شهادت بی بهره و تهی بود.
شیخ عبدالله النمر خاطر نشان کرد: جوانان نیز فقط به حماسه نبپردازند و در کارهای خود عجولانه تصمیم نگیرند تا گرفتار نشوند. جوانان باید حماسه و حکمت را با هم جمع کنند و از سیره امام حسین(ع) بهترین درس فداکاری و ایثار در راه درست و در وقت مناسب فرا بگیرند.