یحیی عقیلی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه به ارتباط بسیج با روحانیت اشاره کرد و گفت: مهمترین ارتباطی که بسیج با روحانیت دارد این است که بنیانگذار بسیج مستضعفین، امام خمینی(ره) به عنوان یک روحانی و مرجع تقلید بودند.
وی با بیان این که نقش بسیج در انقلاب اسلامی ایران و موج بیداری اسلامی انکار ناپذیر است، ادامه داد: بسیج همان طور که در معنی آن وجود دارد؛ ساماندهی و یکپارچه شدن تمامی امکانات از جمله تجهیزات و نیروی انسانی و قرار دادن آن در یک خط است.
رئیس ستاد کنگره شهدا و ایثارگران روحانی افزود: بسیج با توجه به ساختار خود از نظر معنایی و عملیاتی، در تمامی عرصهها توانسته از ظرفیت تمامی نهادها و افراد استفاده بهینه کرده و در زمینههای مختلف موفق شود.
وی با بیان این که بسیج در حرکتهایی که بوی خدایی و اخلاص دارد حضور داشته و مفق عمل می کند، ابراز داشت: حضرت امام(ره) در دوره جنگ تحمیلی با بسیج تمام نیروها، امکانات و سازمانها، علاوه بر جلوگیری از پیشروی دشمن، با برنامههای منسجم و خلق حرکتهای حماسی، از وجب به وجب خاک ایران دفاع کرد.
عقیلی با تأکید بر این که حضرت امام خمینی(ره) به عنوان یک مرجع تقلید و روحانی توانست از این ظرفیت استفاده کند، خاطرنشان کرد: هرجا توانستیم انسجام لازم را میان نیروهای خودی ایجاد کنیم، موفقیتهای زیادی نصیب نظام اسلامی شده است.
وی در ادامه به نقش طلاب و روحانیون در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: روحانیت با حضور خود در دفاع مقدس حماسههای فراوانی را خلق کرد.
رئیس ستاد کنگره شهدا و ایثارگران روحانی ک ادامه داد: حضور روحانیت در گردانهای رزمی و عملیاتی و ردههای فرماندهی و دیگر تخصصها، گره گشا بود؛ البته روحانیت همواره با کارهای تبلیغی و فرهنگی گسترده خود در میان رزمندگان، آنها را از نظر معنوی تقویت میکرد.
وی افزود: حضور روحانیون بسیجی در کنار رزمندگان و شرکت در فعالیتهای رزمی و عملیاتی، قوت قلبی برای همه نیروها بود.
عقیلی به حضور بسیج طلاب و روحانیون در دیگر عرصهها اشاره کرد و گفت: در حوادث طبیعی مانند زلزله بم و آذربایجان، نقش روحانیون بسیجی به وضوح دیده شد؛ البته روحانیت با حضور در عرصههای سیاسی و مقابله با تهاجمات فرهنگی، سد محکمی در برابر دشمنان بوده و توانسته از ارزشهای انقلاب و اسلام دفاع کند.
15/ 313