به گزارش خبرنگار خبرگزاري حوزه از مشهد، حجت الاسلام و المسلمين فرجام امروز در بازديد و ديدار با امام جمعه، اساتيد و طلاب مدرسه علميه امام محمدباقر (عليه السلام) شهر خضري در استان خراسان جنوبي با اشاره به فرازي از وصيت امام علي (عليه السلام) گفـت: با توجه به جمله «في التجربة علم مستأنف»، به همه نوجوانان و جوانان طالب حقيقت توصيه ميشود از تجربه ديگران استفاده نمايند.
دبير شوراي برنامهريزي مديريت حوزه علميه خراسان تأکید کرد: مرارتها، سختيها و تلاشهاي پيگير براي يادگيري و كسب معنويت در كنار علم را بايد از تجربه هاي ديگران آموخت.
وي با اشاره به اين كه هم مباحثه، هم حجره، استاد، رفيق و ... در ساختن شخصيت انسان نقش مهمی دارند، ابرازداشت: مرحوم آيت الله العظمي بهجت (ره) مي فرمودند كه با مرحوم مظفر در يك مدرسه در نجف بوديم؛ مرتب چراغ اتاقشان روشن بود و براي اين كه خواب نيافتند، بالاي پشت بام مدرسه ميرفتند تا آفتاب به ايشان بتابد. نتيجه اين كار، استفاده از كتاب منطق و اصول ايشان در حوزههاي علميه شد.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام با اشاره به آیه «يا قَوْمِ إنَّما هذِهِ الْحَياةُ الدُّنْيا مَتاعٌ وَ إنَّ الاْخِرَةَ هِيَ دارُ الْقَرارِ» خاطرنشان كرد: طلبه به عنوان سرباز امام زمان (عجل الله تعالي فرجه الشريف) هم بايد از نظر معنوي و هم علمي رشد كند.
وي تأكيد كرد: معنويت مهمترين سكوي اوج در دوران طلبگي است؛ يعني انس با قرآن، نماز شب و تهجد و ... از مهمترين كارهايي است كه بايد انجام داد.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام با اشاره به اين كه بايد تلاش نمود تا در مسير سيره اهل بيت (عليهم السلام) گام برداريم، خطاب به طلاب علوم ديني توصيه نمود: در كنار تلاش علمي و خوب درس خواندن، پيش مطالعه و ... ، ظرف معنوي خود را پر كنيد و در اين زمينه به كم قانع نباشيد
مدير اجرائي حوزه علميه خراسان درباره مدرسه علميه امام باقر (عليه السلام)شهر خضري، گفت: با توجه به تلاشهاي سخت افزاري مانند تكميل كلاس، حجره، استاد سرا و ...، طلاب اين مدرسه بايد هم از نظر آموزشي و معدل و هم از نظر معنوي رشد زيادي داشته باشند.