به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر کمال اکبری امروز (چهارشنبه 15 آذرماه) در نشست خبری با خبرنگاران از برگزاری آزمون اختصاصی دانشکده خبر داد و تصریح کرد: این آزمون در چهار رشته تولید سیما، ادبیات نمایش، ارتباطات علوم اجتماعی و رشته جدید دین و رسانه روز پنجشنبه برگزار می شود که مجوز لازم از سوی سازمان سنجش اخذ شده است.
وی افزود: دو سال برای طراحی رشته دین و رسانه سپری شد که با توجه به نیازهای سازمان صدا و سیما انجام شد.
اکبری تاکید کرد: نیازهایی در مباحث فقهی، اخلاقی، کلامی و فلسفی و تاریخی با مبانی اسلامی در صدا و سیما وجود داشت که اقدام به تاسیس رشته دین و رسانه کرد.
رییس دانشکده صدا و سیمای قم ادامه داد: این آزمون ویژه طلاب حوزه های علمیه و در مقطع ارشد است و فارغ التحصیلان پس از مصاحبه های تخصصی برگزیده می شوند، قبول شدگان در آزمون کتبی دو برابر ظرفیت اعلام می شود و در پایان دی ماه نتایج نهایی آزمون اعلام می شود.
اکبری با اشاره به تعداد ثبت نام کنندگان در آزمون تخصصی دانشکده صدا و سیما خاطرنشان کرد: نزدیک به 400 نفر از طلاب حوزه های علمیه در این آزمون ثبت نام کردند که از بین آنها در مرحله اول قریب به 90 الی 100 نفر پذیرفته می شوند و در مرحله مصاحبه نیمی از آنها پذیرفته می شوند.
رییس دانشکده صدا و سیمای قم تاکید کرد: در هر رشته 15 نفر که ویژگی های لازم را داشته باشند جذب می شوند که احتمال دارد رشته ای بیش از این میزان یا کمتر از آن جذب کند.
وی در ادامه اظهار داشت: دانشکده صدا و سیمای قم تاکنون 100 فارغ التحصیل داشته است که 90 درصد آنها مشغول به کار شدند، 10 درصد مابقی نیز در سایر نهادها مشغول به کار شدند.
اکبری گفت: تعداد 350 دانشجو در حال حاضر در این دانشکده تحصیل می کنند که 50 نفر آنها از بانوان هستند.
رییس دانشکده صدا و سیمای قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه کتب درسی مورد نیاز دانشکده صدا و سیمای قم در حال تدوین است، ابراز داشت: دو جلد از این کتب با عناوین "حکمت هنر" تالیف دکتر سیدرضی موسوی و "ادبیات تطبیقی در ایران" تالیف دکتر احمدعزتی پرور منتشر شده است.
انتهای پیام