به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید در اين ديدار مدیرکل تبليغات اسلامي استان قم، قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و درسهای عاشورا را مکمل آموزههای نبوی دانسته و گفتند: جريان عاشورا يك مكتب عميق علمي است كه بايد ابعاد آن به درستي تبيين شود.
ایشان ادامه دادند: مبلغان و روحانيوني كه در ماههاي محرم و صفر به مناطق مختلف اعزام ميشوند بايد نسبت به عمق فرهنگ عاشوراي حسيني اطلاعات مستند و متقن داشته باشند تا سخنراني آنها اقناع كننده باشد.
اين مرجع تقليد با اشاره به لزوم آسیب زدایی عزاداری ها، تاكيد كردند: براي برطرفكردن آسيبهاي مجالس و محافل عزاداري، ميبايست در طول سال با مسئولان و دست اندركاران هيئتهاي مذهبي ارتباط داشت و با مشاركت آنها جلسات و برنامههاي توجيهي برگزار شود تا آسيبهاي عزاداي كاهش يابد.
حضرت آيتالله جوادي آملي همچنین از فعاليتهاي انجام شده در راستاي ساماندهي هيئتهاي مذهبي كه منجر به كاهش آسيبهاي عزاداري شده است قدرداني كرد.
لزوم تعميق بخشي واقعه عاشورا
در ابتدای این دیدار، حجتالاسلام والمسلمين عباس اسكندري، مدیرکل تبليغات اسلامي استان قم با ارائه گزارشي از وضعيت محافل و مجالس عزاداري در قم تشريح نقاط ضعف و قوت اين مجالس، از حضرت آيتالله جوادي آملي درخواست كرد به فضلا و مبلغان توصیه نمایند تا در منابر بيشتر به تعميق بخشي واقعه عاشورا بپردازند؛ به گونهاي كه منبرها و سخنرانيها منجر به ارتقاي سطح فكري و فرهنگي مردم شود.
بر اساس اعلام اداره کل تبلیغات اسلامی قم، وي اظهار اميدواري كرد: با توصيه های مراجع عظام تقليد و علماي اعلام، مبلغان علاوه بر پرداختن محتوايي عزاداريها، به مباحث تربيتي نسل جوان و نوجوان اهتمام بيشتري داشته باشند.