مرتضی خدمتكار در گفتگو با خبرگزاری حوزه، در خصوص برگزاری اولين دوره تربيت مبلغ قرآن كريم، اظهاركرد: اين دوره آموزشی با هدف توسعه و ترويج فرهنگ قرآن با حضور حافظان قرآن كريم از سراسر كشور، برگزار می شود.
مديرآموزش كارگروه قرآن بنياد فرهنگی خاتم الاوصيا(ص)، خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه حفظ و نشر قرآن، در آيات و روايات ما جايگاهی ارزشمند دارد، از ديرباز، حفظ قرآن در بين مسلمانان به عنوان يكی از بزرگترين ارزش های دينی، مطرح بوده و بزرگان دين نيز ما را به اين امر، ترغيب كرده اند.
وی افزود: پيامبراكرم(ص)، حافظ قرآن و حامل قرآن را حامل پرچم اسلام معرفی می كنند و از اين رواست كه پاسداشت فرهنگ قرآن و صيانت از كلام وحی را در شمار برترين جايگاه های ايمانی می دانيم.
خدمتكار، تصريح كرد: با توجه به امر ولی امرمسلمين، نسبت به طرح پرورش حداقل ده ميليون نفری حافظ قرآن، اين امر در حقيقت بزرگترين حركت فرهنگی در جنگ نرم، عليه سردمداران طاغوت و فتنه در سطح جهان است و به جرات می توان گفت حافظان قرآن كريم، حافظان پرچم نظام و ولايت فقيه در جهان هستند.
وی گفت: اين دوره تربيت مبلغ قرآنی در حقيقت، به دنبال ايجاد كردن ظرفيت فعاليت بيشتر و عميق تر در حوزه قرآنی است كه در مرحله اول، اقدام به شناسايی حافظان قرآن و افراد مستعد در حوزه تبليغ قرآن كريم در سطح كشور بود كه اولين حركت اين طرح، افتتاح دوره تربيت مبلغ در قم است.
خدمتكار با ذكر اين مطلب كه شناسايی و تقويت فعالان قرآنی در سطح كشور، از انگيزه های اصلی برگزاری اين طرح است، اظهاركرد: در افتتاحيه اين طرح از روز جمعه تا دوشنبه، دوره های آموزشی فنون تبليغ قرآنی با حضور استادان برجسته كشور در زمينه معارف قرآنی و تبليغ به حاضران در اين دوره، برگزار می شود.
وی گفت: پس از اين دوره سه روزه، كتاب ها، سرفصل های آموزشی و مباحث علمی به شكل غير حضوری در اختيار شركت كنندگان در اين طرح گذاشته می شود و پس از مطالعه، دوباره در پايان سال، برای مرور اطلاعات و آموزش های جديد، يك دوره سه روزه ديگر در قم را می گذرانند.
مديرآموزش كارگروه قرآن بنياد فرهنگی خاتم الاوصيا(ص)، تصريح كرد: اين دوره، يك سال به طول می انجامد و در اين يك سال چهارمرحله دوره آموزش كارگاهی حضوری و چهاردوره سه ماهه آموزش غيرحضوری، ويژه حافظان قرآن كريم، برگزار می شود.