حجت الاسلام و المسلمین سید محمد واعظ موسوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: در شرایط کنونی این انتظار به حق از حوزویان و دانشگاهیان می رود که با وحدت رویه و قرارگرفتن در کنار هم، ضمن از بین بردن سو برداشت های احتمالی، به توافق و هماهنگی شایسته ای دست یابند تا توطئه های دشمن که در صدد شقاق و اختلاف میان آنها است، را از بین برده و در صدد ایجاد و تقویت امید در جامعه اسلامی برآیند.
وی افزود: در این راستا دانش پژوهان این دو مرکز باید با امید بیشتری نسبت به آینده، به تحصیل و تهذیب بپردازند و خود را برای حضور در عرصه های مختلف خدمت به نظام اسلامی هر چه بهتر آماده و مهیا کنند.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به جایگاه مهم و کلیدی حوزه و دانشگاه به عنوان دو بال مهم علمی کشور، ابراز داشت: با توجه به این که در دین مبین اسلام، علم یکی از ملاک های برتری افراد به حساب آمده و خود یک ارزش به شمار می رود و بارها در قرآن و سنت نیز اهمیت آن مورد توجه قرار گرفته، برای اداره امور یک جامعه نیازمند این ارزش بسیار بالا هستیم.
وی اضافه کرد: مسئولان و کارگزاران، بی شک اگر از اطلاعات وسیع و دانش لازم برای اداره جامعه برخوردار نباشند، نمی توانند توفیق چندانی پیدا کنند؛ البته باید به این نکته مهم هم توجه داشت در دین اسلام به عنوان یک دین جامع، در کنار علم، تعهد شرط توفیق خدمتگزاران می باشد.
حجت الاسلام و المسلمین واعظ موسوی با بیان این که تربیت افراد عالم، دانشمند و متخصص بر عهده حوزه و دانشگاه است که با وحدت از عهده این امر بر خواهند آمد، خاطرنشان کرد: متخصصان این دو نهاد بسیار مهم و گرانقدر باید دست به دست هم داده و با همکاری و همفکری و برطرف کردن موانع و حل مشکلات، هم اداره روزمره جامعه را عهده دارد شده و هم بسط فرهنگ دینی و تقویت نظام مقدس اسلامی را در این برهه زمانی در دستور کار قرار دهند.
عضو خبرگان رهبری بیان داشت: عزیزانی در مسیر وحدت حوزه و دانشگاه پیشگام بودند که با این دو نهاد روابط نزدیکی داشتند و پیشتازان نهضت و یاران نزدیک امام راحل بودند که از آن جمله می توان به شهیدان مفتح و مطهری اشاره کرد.