به گزارش خبرگزاری حوزه،محسن شاکر، مدیر نرمافزار حوزههای علمیه خواهران در این نشست در سخنانی با اشاره به اینکه درخواست تهیه سامانه پایاننامههای حوزههای علمیه خواهران نیمه دوم سال گذشته از سوی معاونت پژوهش به دفتر فناوری اطلاعات حوزههای علمیه خواهران ارسال شد، افزود: به دنبال این درخواست تیم کارشناسی برای تهیه مستندات درخواستها تشکیل شد و این تیم با استفاده از مستندات و مصاحبه با کارشناسان مستندات را مکتوب کردند.
وی با بیان اینکه شروع کار پیادهسازی سامانه پایاننامهها از ابتدای اردیبهشتماه سال جاری آغاز شد، اضافه کرد: طی هفت ماه فرآیندهای اصلی سامانه، پیادهسازی شد.
شاکر یکی از الزامات پیادهسازی سامانه پایاننامههای حوزههای علمیه خواهران را ارتباط مستقیم این سامانه با سامانه آموزش برشمرد و اظهار داشت: این ارتباط به منظور دریافت پرونده تحصیلی و بررسی موارد آییننامهای تدوین پایاننامههای خواهران طلبه است. به دلیل فراهم شدن این ارتباط، مراحل تولید این سامانه نیز با سرعت مناسبی طی شد.
وی مراحل مختلف کار در این سامانه را شامل درخواست پایاننامه، بررسی اتوماتیک موارد موجود در آییننامه توسط سیستم، انتخاب موضوع، انتخاب استاد راهنما و مشاور، مراحل مختلف تایید واحد آموزشی، واحد حوزوی و مرکز، ارائه طرح تفصیلی گزارش پایاننامه و جلسه دفاع و روندهای فرعی مانند تمدید مهلت، انصرافها و تغییر موضوع دانست.
مدیر نرمافزار حوزههای علمیه خواهران افزود: با تهیه این نرمافزار دستاوردهایی شامل کاهش زمان انجام کار برای طلبه و پرسنل صف و ستاد، کاهش نیروی انسانی و هزینه، افزایش بهرهوری با ایجاد بستر شبکه علمی بین طلاب پژوهشگر و اساتید و افزایش امکان نظارت و برنامهریزی به دست میآید.
بر اساس اعلام روابط عمومی حوزه خواهران،در این نشست همچنین حجتالاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی مدیر حوزههای علمیه خواهران ضمن تقدیر از راهاندازی این سامانه خواستار تداوم این گونه فعالیتها در حوزههای علمیه خواهران شد و گفت: باید در تمام عرصههایی که میتوان از فناوری نوین استفاده کرد، از این فناوری استفاده کنیم.