به گزارش از خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، همايش بررسي راهكارهاي گسترش و بالندگي پژوهش در حوزه هاي علميه با حضور جانشين معاون پژوهش مركز مديريت حوزه هاي علميه قم و جمعي از خواهران طلبه حوزه علميه امام حسين (ع) قصرشيرين و حوزه علميه فاطمه الزهرا ( س) دالاهو در تالار غدير کرمانشاه برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمين "مهدي حصاري" جانشين معاون پژوهش مركز مديريت حوزه هاي علميه قم در اين همايش با تشريح اهميت پژوهش در حوزه هاي علميه گفت: رونق هرچه بيشتر تحقيق در بين خواهران طلاب موجب رونق و ظهور شخصيت هاي محقق و متفكر و انديشمند در بين بانوان طلبه مي شود.
وی خاطر نشان کرد: پژوهش در بین کشورهای مختلف دارای جایگاه های مختلفی است اما در کشور ایران این جایگاه جایگاه ویژه ای بوده و باید نسبت به قبل بیشتر به این موضوع پرداخته شود.
مدير حوزه هاي علميه خواهران استان كرمانشاه نيز در ادامه مراسم طی سخناني گفت: پژوهش اگر بالاتر از آموزش نباشد كمتر از آن نيست و اين دو مولفه لازم و ملزوم يكديگر هستند.
حجت الاسلام والمسلمين "سعيد فتحي" تصريح كرد: اگر بخواهيم پزوهش را كارآمد كنيم نياز به الگوي عملي داريم ضمن اينكه نيت پزوهشگر هم بايد خالص و در خدمت مكتب تشيع باشد.
حسين پروين، فرماندار قصرشيرين هم در این مراسم با بزرگداشت هفته پژوهش و اهميت پژوهشگفت: پژوهش كنش عقلاني و فرآيندي خردمندانه و منظم است كه به بازنگري نقد و انديشه مي انجامد.
پروين افزود: طلاب حافظان هميشه آموزه هاي ديني و گسترش دهنده اين آموزه ها و مروجان و مبلغان ديني در جامعه هستند.
به گفته وی، پژوهش موتور محركه، اساس و بنيان هر جامعه اي است كه مسير توسعه را تسهيل مي بخشد و تضميني براي استمرار آن است.