به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله حسینی بوشهری، روز گذشته در دیدار اعضای افتخاری اداره کل بازرسی و نظارت استان قم با اشاره به نقش کلیدی این سازمان، اظهار داشت: همان طور که همه اقشار مختلف مردم و در راس آن ها امام(ره) و مراجع معظم تقلید، نقش کلیدی در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند، همه باید دست به دست هم داده و این نعمت الهی را حفظ کنیم.
مدیر حوزه های علمیه با اشاره به این که حفظ انقلاب دارای ابعاد مختلفی است، افزود: اگر از ناحیه دشمن سدی در مقابل انقلاب ایجاد شود، مردم از جان و مال خود بدون منت می گذرند و مرزهای کشور را حفظ می کنند؛ دوران دفاع مقدس گویای این مطلب است.
وی با بیان این که مردم ایران برای شکل گیری و حفظ انقلاب، شهدای فراوانی را تقدیم کرده اند، گفت: شهرهای ایران اسلامی معطر به عطر شهداست و این امر نشان دهنده آن است که شهدا همچنان رکن کلیدی حفظ انقلاب هستند.
معاون جامعه و روحانیت مدرسین حوزه با بیان این که گاهی حفظ انقلاب به پذیرش یک مسئولیت است، ابراز داشت: کسی که در سنگر خدمت به نظام، مسئولیتی را می پذیرد، می تواند با خدمت صادقانه و ایجاد امید و اعتماد، مردم را به انقلاب امیدوار و جلوی سم پاشی های دشمنان را بگیرد.
امام جمعه قم، دیده بانی انقلاب را یکی دیگر از راه های حفظ آن دانسته و یادآور شد: دشمن رفتار مسئولین و مسائل داخلی کشور را رصد می کند تا سوژه ای را طراحی کرده و در فضای تبلیغاتی از آن استفاده کنند.
آیت الله حسینی بوشهری با بیان این که دوستان انقلاب از زیبایی ها آن لذت می برند و اگر خیانتی ببینند با تمام وجود در مقابل آن می ایستند، به فلسفه تشکیل سازمان بازرسی اشاره کرد و بیان داشت: وجود چنین سازمانی لازم است، اما کار نظارت تنها بر عهده مجموعه خاصی نیست، بلکه مسئولیت دینی همه ایجاب می کند که اگر مسائلی را مشاهده کردند، آن را با مسئولین ذیربط مطرح کنند؛ بنابراین تمام ملت ایران جزو سازمان بازرسی و نظارت هستند و همه برای حفظ انقلاب مسئول هستند.
مدیر حوزه های علمیه، سازمان بازرسی را پایگاه امیدآفرینی جامعه عنوان کرد و با توصیه به مسئولان آن، گفت: نظارت و بازرسی باید در عرصه های مختلف به صورت قانونی، هوشمندانه و آگاهانه انجام گیرد.
آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به این که گاهی مسئولان اجرایی دغدغه هایی دارند و تصور می کنند اگر کارشان مورد نظارت قرار گیرد، دستشان بسته می شود، تصریح کرد: اگر نظارت به معنای مچ گیری و سدی در مقابل مسئولین باشد، نظارت نیست، بلکه دخالت است؛ باید مرز بین دخالت و نظارت مشخص شود؛ زیرا نظارت یک نوع هدایت، گره گشایی و برداشتن موانع است.
عضو جامعه مدرسین حوزه با تاکید بر لزوم رضایت مندی مردم، خاطرنشان کرد: امیر المومنین (ع) به مالک اشتر توصیه می کنند "به خواص و نزدیکانت که اعتماد داری مسئولیت بده تا دایره حکومت را بررسی کنند".
آیت الله حسینی بوشهری با بیان این که نظارت نباید سلیقه ای و با حب و بغض باشد، تاکید کرد: رازداری، کلید اصلی نظارت است و ناظر باید امین مردم باشد.
در ابتدای این دیدار، مدیر کل بازرسی استان قم، گزارشی از برنامه ها و فعالیت های این اداره کل ارائه داد.