خانم رحمتآبادي، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري حوزه در مشهد به اهميت برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي علمي و پژوهشي اين حوزه اشاره کرد و ابراز داشت: اين نمايشگاه محققان و مؤسسات حوزوي را به خوبي معرفي ميكرد تا در نتيجه گروهها و افرادي پژوهشگر بر اساس نيازسنجيهاي اين نمايشگاه به ترسيم راه تحقيقي خود بپردازند.
وي راهاندازی بخش تحقيقات و پژوهش اين مدرسه را در زمان حيات مؤسس مدرسه علميه حضرت نرجس (سلام الله عليها)، ذکر کرد و گفت: هم اكنون گروهاي پژوهشي در بخشهايي مانند «شيعه شناسي»، «تاريخ اسلام»، «قرآن و مستشرقان»، «مطالعات زنان»، «ترجمه و فهرستنويسي» بروندادهايي در قالب كتاب و نشريات داشته و رتبههاي بين المللي و كشوري كسب كردهاند.
عضو هيئت علمي پژوهش مدرسه علميه حضرت نرجس (سلام الله عليها) مشهد یادآور شد: برخي از افراد اين گروهها پس از اتمام دوره تحصيل و آموزش ويژه گروه مورد نظر خود، همكاري لازم پژوهشي خود را با این بخش انجام ميدهند.
وي با اشاره به راهاندازي نمايه تحت وب مدرسه علميه حضرت نرجس (سلام الله عليها) در بهمن ماه سال جاری همزمان با سالگرد وفات مؤسس اين مدرسه خاطرنشان كرد: 160 عنوان نشريه تخصصي در حوزه علوم انساني در اين نمايه ارائه ميشود.
خانم رحمت آبادي افزود: ويژگي اين نمايه كليدواژه آن ميباشد كه هم مورد بررسي قرار گرفته و هم براي هر پاراگراف كليدواژه استخراج شده است.
عضو هیئات علمی پژوهشی مدرسه علمیه نرجس با اشاره به اين كه بيش از 300 پايان نامه از طلاب اين مدرسه وجود دارد، گفت: حدود 30 پايان نامه جزو پايان نامه هاي برتر كشوري معرفی شدهاند.
وي با بيان اين كه از سال 69 تا كنون 750 طلبه غير ايراني در مدرسه علميه حضرت نرجس (سلام الله عليها) تحصيل كردهاند، يادآورشد: اين طلاب در حوزههاي تخصصي مورد نياز كشورشان علم آموزي كرده كه در برخي از كشورها مدارسي با عنوان مدرسه علميه حضرت نرجس (سلام الله عليها) راهاندازي نمودهاند.
خانم رحمتآبادی خاطر نشان كرد: اين افراد در گسترش مفاهيم ديني در ميان جامعه خود نقش مؤثري داشته و تا كنون موفق عمل كردهاند.
وي افزود: پايان نامه هاي بعضي از طلاب غيرايراني اين مدرسه با توجه به نياز و شبهات موجود در كشورشان، تدوين شده است.