به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد، سه شنبه شب در جمع زائران مسجد مقدس جمکران، با ذکر این مطلب که زمین و زمان، در قیامت، در خصوص اعمال و کردار انسان ها شهادت می دهند، گفت: در روایات متعددی نقل شده است که موجودات مختلف دارای فهم و شعور هستند و حق تعالی را نیز تسبیح می گویند و این مساله، وظیفه انسان که اشرف مخلوقات است را در طاعت و بندگی خدا، سنگین تر می کند.
وی افزود: ستون حنانه در مسجد النبی، جایگاه تکیه پیامبر(ص) بود که از دوری پیامبر(ص) فریاد کشید و باعث شد تا در عالم خلقت ماندگار شود و مورد عنایت رسول الله(ص) واقع شدند؛ به طور قطع وقتی که ما می گوییم که چرا امام زمان(عج) به ما عنایت نمی کند، سخن درستی نیست، باید مشکل را در خود ببینیم که چگونه، یک چوب این گونه برای ولیّ خدا، فریاد می زند و ما این چنین ندبه و فریادی در فراق مولایمان سر نمی دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد ادامه داد: در روایات متعدد نیز بر این نکته تصریح شده است که اگر شیعیان، امام خود را این چنین فریاد بزنند، قطعا پاسخ خواهند گرفت؛ زیرا همواره باید در هر شرایط به ولی خدا متوجه داشته باشیم تا عنایت خداوند نیز نصیب ما شود.
وی اضافه کرد: وقتی که مشکلی در زندگی پیدا می کنیم و اینکه بسیاری از دعاهای ما مستجاب نمی شود نباید مشکل را در منبع دعا جستجو کنیم بلکه مشکل از ماست و باید گره را در وجود خود پیدا و درمان کنیم.
سخنران مسجد مقدس جمکران، با اشاره به پاداش زیارت امام حسین(ع)، تصریح کرد: داستان زیارت جابربن عبدالله انصاری در اولین اربعین امام حسین(ع)، دارای نشانه های شگرفی است که یکی از آنها پاداش عظیم زیارت حضرت است که هر قدم از گام های زائر در این راه، برداشته می شود، ثواب یک عمره را دارد.
وی افزود: نکته بسیار مهم دیگری که در این زیارت پدیدار شد، اهمیت محبت و دوستی حضرت و یارانشان است؛ به طوری که جابر بن عبدالله بر اساس کلام نبوی ادعا کرد که در پاداش شهادت یاران امام شریک است و بر این مبنا هر کسی که محبت گروهی را به دل داشته باشد در عمل آنها شریک و هر کس که از دشمنان خدا بی زار باشد، در ثواب این تبری با کسانی که با آنان به جهاد پرداختند، شریک است.
حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد، خاطرنشان کرد: اربعین حسینی(ع)، بزرگترین اجتماع مردمی در سطح جهان است که سالانه بیش از بیست میلیون نفر در یک نقطه زیارتی تجمع می کنند و به یاد مولایشان به عزاداری می پردازند؛ پاداش این زیارت به حدی است که از سالیان دراز، شیعیان برای عرض ارادت به حضرت از اقصی نقاط جهان به کربلا مشرف می شوند؛ بازار خدمت به زائران در این روز ها بسیار گرم است و مردم از هرچه به عنوان سرمایه زندگی دارند برای پذیرایی از زائران حضرت، مدد می گیرند.
وی گفت: به همین دلیل است که نیت ها در زندگی و نظر خداوند نسبت به بندگانش این همه تاثیر دارد؛ اگر نیت خیری نداشته باشیم هیچ وقت نمی توانیم با ظاهر سازی ها به جایی برسیم.