مرحوم حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا احمدي، امام جمعه بيارجمند عصر روز دوازدهم دیماه جاری به علت عارضه ايست قلبي ناشي از کهولت سن در بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود به ديار باقي شتافت و مردم استان سمنان را اندوهگين ساخت.
حجتالاسلام و المسلمین احمدي که متولد سال 1311 بود، در حالي با مردم آن دیار خداحافظي کرد که بسياري از مشکلات منطقه بيارجمند هميشه با همت و محوريت وي و حمايت و همراهي مردم اين شهر از امام جمعه بيارجمند به خوبي به سامان رسيده است و نبايد در اين مسائل از برکت حضور عالم عاليقدري چون وي در منطقه غافل بود.
خبرگزاری حوزه ضمن تسلیت این ضایعه مولمه گوشهای از زندگینامه، سوابق اجرایی و فعالیتهای این روحانی مجاهد در سنگر امام جمعه را تقدیم عزیزان می کند.
*آغاز راه و گام نهادن در مسير تحصيل و تهذيب
حجتالاسلام و المسلمین احمدي در پانزدهم آذر ماه 1311 در شهر بيارجمند از توابع شهرستان شاهرود متولد شد.
پس از آشنايي با قرآن کريم در مکتبخانههاي وقت آن زمان، تحصيلات ابتدايي را در مدرسه حافظ که هماکنون نيز به اين نام شناخته ميشود، گذراند.
علاقه وافر به معارف اسلامي و کسب مدارج علمي و همچنين اشتياق و استقبال خانواده، وي را در سال 1324 هجري شمسي راهي مدرسه علميه نواب در حوزه علميه مشهد مقدس کرد.
وي ادبيات را نزد اساتيد حجةالاسلام غلامرضا شهري، مرحوم اديب نيشابوري و سطوح فقه و اصول را در خدمت آيات عظام و حجج اسلام حاج ميرزا احمد مدرسيزدي و حاج شيخ کاظم دامغاني و حاج آقا حسن قمي و حاج شيخ هاشم قزويني و خارج اصول و فقه را در خدمت بزرگواران آيات عظام فقيه سبزواري، سيد عبدالله شيرازي و ميلاني، تفسير و اخلاق را بيشتر در خدمت ميرزا جواد آقا تهراني به مدت شش سال تلمذ کرد.
حجتالاسلام و المسلمین احمدي در سالهاي تحصيل در مشهد مقدس با نشريات ديني آن زمان که بيشتر در قم و تهران فعاليت داشتند، همکاري داشت.
وي در مجله «مسلمين» حاج سراج انصاري، «نداي حق» مرحوم عدناني و «مجموعه حکمت» مقالاتي را منتشر کرد.
در همين سالها، کتاب «نورالابصار» وي در حالات و معجزات 14 معصوم به رشته تحرير درآمد و در اختيار علاقهمندان به خاندان عصمت و طهارت قرار گرفت. اين کتاب در اوايل سالجاري نيز مشتمل بر 175 صفحه تجديد چاپ شد.
*چندين سال مبارزه طاقتفرسا
این عالم ربانی در سال 1343 شمسي با کولهباري از معرفت ديني، به موطن خود مراجعت کرد تا با نشر، ترويج و بذل جهد در معارف اسلامي، منشأ خيري براي اهالي مومن، معتقد، ولايي و سختکوش بيارجمند باشد.
حجتالاسلام و المسلمین احمدي يکي از افراد موثر در تاسيس سازمان تبليغات اسلامي استان سمنان در سال 1360 در شاهرود بود که در سال 1361 با پيگيريهاي لازم توانست دومين دفتر تبليغات اسلامي استان را در شهر بيارجمند تاسيس کند.
وي 19 سال با سازمان تبليغات اسلامي همکاري کرد و در سال 1370 به افتخار بازنشستگي نائل آمد.
*سنگر نماز جمعه با او خو گرفته بود
امام جمعه فقید بیارجمند از 25 مرداد 1370 از سوي مقام معظم رهبري به عنوان امام جمعه بيارجمند منصوب شد و بيش از 21 سال در اين سنگر حساس، محور همدلي و همراهي و عزت و افتخار مردم و مسئولان نظام مقدس جمهوري اسلامي بود.