پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

سرپرست معاونت فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: نقش حوزه‌هاي علميه به ويژه حوزه علميه قم در نشر معارف اسلامي بي‌بديل است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، علي اسماعيلي امروز در مراسم افتتاحیه هشتمين نمايشگاه كتاب استان قم با تقدير از اقدامات صورت گرفته براي برپايي اين نمايشگاه، اظهار داشت: امروز شاهد آغاز به كار دويست و سي امين نمايشگاه استاني در كشور هستيم و با برنامه ريزي‌هاي صورت گرفته، در همه استان‌ها نمايشگاه كتاب داير و هيچ برنامه فرهنگي تعطيل نشده است.

وي با اشاره به اين‌كه وزارت ارشاد تلاش كرده تا جشنواره‌ها و نمايشگاه‌هاي مختلف در زمان خود برگزار شوند، به فعاليت یک هزار و 200 ناشر در استان قم اشاره كرد و يادآور شد: برگزاري نمايشگاه كتاب با 200 غرفه در شأن قم نيست و بايد تلاش شود فضاي مطلوب و گسترده‌تري براي برپايي اين نمايشگاه فراهم شود.

اسماعیلی با اشاره به اين‌كه قم كانون و مركز نشر معارف ديني و اسلامي است ادامه داد: نقش حوزه‌هاي علميه به ويژه حوزه علميه قم در نشر معارف اسلامي بي‌بديل است.

*راه‌اندازي دانشگاه چاپ و نشر

سرپرست معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به راه‌اندازي شهرك صنعتي چاپ و نشر اشاره كرد و گفت: اميدواريم كه با حمايت استاندار قم بتوانیم نخستين دانشگاه صنعت چاپ و نشر را در قم راه‌اندازي كنيم.

اسماعيلي با اشاره به افتخاراتي كه در حوزه فرهنگ در حال رقم خوردن است بيان كرد: اسلام پرچم‌دار كتاب و كتابخواني است و به كتاب خواندن و نوشتن اهميت مي‌دهد.

وي ادامه داد: افتخار مي‌كنيم كه فرهنگ باورهاي ديني ما مبتني بر ارزش بينش، دانش و نگارش است و خداوند معجزه ابدي آخرين فرستاده‌اش را كتاب آسمانی قرآن قرار داده است و ما پيرو چنين ديني هستيم.

سرپرست معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تصريح كرد: در اهميت عنصر كتاب براي تكامل جامعه اسلامي همين بس كه تمام اديان آسماني و رجال بزرگ بشري از طريق كتاب جاودانه شدند.

*كتاب؛ ابزاري پيش‌رو در جنگ فرهنگي

وي ادامه داد: كتاب به دليل دامنه نفوذ و تأثیرگذاری خاصي كه دارد مي‌تواند به عنوان ابزار فرهنگي پيش‌رو در برابر جنگ فرهنگي دشمن نقش آفريني كند.

اسماعيلي برگزاري نمايشگاه‌هاي كتاب را گامي مفيد و برجسته در عرصه فعاليت‌هاي فرهنگي دانسته و اضافه كرد: استقبال اقشار مختلف از كتاب و مطالعه، نشان از تلاش همگان براي درك بهتر حقايق و كشف سرزمين‌هاي ناشناخته دانش و معرفت دارد.

سرپرست معاونت فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اين‌كه خودباوري و خود اتكايي مي‌تواند زمينه بسياري از پيشرفت‌ها را فراهم كند، افزود: به ياري خداوند متعال بسياري از نويسندگان با برخورداري از ايمان و اخلاص، آثار زيبا و تأثیرگذاری را پديد آورده‌اند، البته مسئله‌اي كه بايد بيشتر روي آن كار شود، ترويج كتاب‌هاي ديني و معارف اسلامي است.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: پويايي و بالندگي فرهنگ زماني محقق مي‌شود كه دستگاه‌هاي فرهنگي، اهل قلم را تشويق و ترغيب كنند تا به مطالعه بپردازند و امروز وظيفه همه افراد فرهیخته و نهادهاي فرهنگي كشور است كه در راستای گسترش و تقويت روزافزون كتاب و كتابخواني تلاش كنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha