به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین مرتضی واعظ جوادی، شب گذشته در اختتامیه نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان قم و آیین رونمایی از نرم افزار " بیان الوحی" آیت الله العظمی جوادی آملی، گفت: بنیاد علوم وحیانی اسرا، با جهت گیری فرهنگی در حوزه تفسیر و فعالیت های پژوهشی گام های روشنی را برداشته و با گنجینه ای از معارف الهی، به دنبال ایجاد فضای روشن تری در این حوزه است.
وی در ادامه به تولید نرم افزار تفسیری "بیان الوحی" حضرت آیت الله جوادی آملی اشاره کرد و افزود: نرم افزار بیان الوحی در واقع اولین تفسیر گویای قرآن کریم است که به شکل فایل صوتی تنظیم شده است.
رییس بنیاد بین الملل علوم وحیانی اسراء ابراز داشت: درس تفسیر آیه به آیه حضرت آیت الله جوادی آملی از 1363 تاکنون در حال انجام است که در این نرم افزار 1986 جلسه تفسیر گنجانده شده است.
حجت الاسلام والمسلمین واعظ جوادی ادامه داد: این نرم افزار از جمله نرم افزارهای بسیار کامل در زمینه تفسیر است؛ زیرا تمام جلسات بدون استثنا در آن افزار گنجانده شده است و علاقه مندان می توانند فایل صوتی آن را دریافت کنند.
وی با اشاره به این که در این نرم افزار فناوری اطلاعات در خدمت معارف دینی قرار گرفته است، یادآور شد: باید از ابزارهای روز برای نشر معارف بهره برد و به طور قطع همین مساله موجب شکوفایی بیشتر حوزه و دانشگاه خواهد شد.
رییس بنیاد بین الملل علوم وحیانی اسراء با اشاره به این که تفسیر تسنیم در حال تکمیل است و تا کنون 28 جلد از این تفسیر تهیه و انتشار یافته است، خاطرنشان کرد: جلد بیست و هشتم تسنیم تا پایان سوره اعراف می باشد که فعالیت های مرتبط با آن پایان یافته است.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات به منظور توسعه علوم اسلامی، تاکید کرد: باید زمینه استفاده از این ابزارها در انتشار علوم قرآنی و وحیانی به سراسر جهان استفاده شود.
حجت الاسلام والمسلمین واعظ جوادی اضافه کرد: تولید نرم افزارهای اسلامی زمینه فراگیرتر شدن معارف قرآن کریم را فراهم می کنند و نقش آفرینی بسیاری بر علوم روز خواهد داشت.
وی با ذکر این مطلب که حوزه و دانشگاه هدف مشترکی را دنبال می کنند، اظهارداشت: هدف دانشگاه در حوزه نظام اسلامی با غایت کار حوزه در زمینه انتشار معارف دین تفاوتی ندارد؛ نگاه دانشگاه اسلامی نیز به همین سمت و سو است و با استفاده از این گونه ابزارهای می توان فاصله این دو را از هم کاهش داد.
استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: یکی از مبارک ترین فعالیت هایی که در سال های اخیر در حوزه روی داده است، ورود، موسسات علمی و فرهنگی و حوزوی به عرصه فناوری اطلاعات است.
حجت الاسلام والمسلمین واعظ جوادی در پایان گفت: ارتباط با دنیای امروز نیازمند ورود به این عرصه ها و حضور در عرصه بین المللی با زبان روز مخاطبان است.