یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

وحدت امت در میان اهل بیت(ع) به عنوان امر قرآنی، بیان می شود و آنچه که از اول انقلاب اتفاق افتاده تا به حال نشان از توسل مسلمانان به فرامین قرآنی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه ازکرمانشاه، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن زمانی، در همایش بزرگ هفته وحدت این استان  با اشاره به این مطلب که در سوره هایی مانند انبیاء و مومنون و ... به وحدت میان مسلمین تاکید شده، افزود: هنگامی که به قرآن کریم مراجعه می کنیم صلح و دوستی به قدری از دیدگاه خداوند و پیامبر اسلام جایگاه والایی دارد که اصل اعتقاد به توحید و وحدت اسلامی در آن موج می زند.

وی افزود: وحدت امت در میان اهل بیت(ع) به عنوان امر قرآنی بیان می شود و آنچه که از اول انقلاب بیان شده تا به حال نشان از توسل جستن مسلمانان به فرامین قرآنی دارد.

این استاد حوزه خاطر نشان کرد: دلیل ایجاد صلح و دوستی در میان مسلمانان نباید به خاطر مخاصمه با دشمنان باشد بلکه باید این موضوع مهم را به عنوان امری الهی و سنتی نبوی قلمداد کنیم و همواره پیرو پیامبر اعظم و کتاب آسمانی ایشان باشیم.

وی خاطر نشان کرد: کسانی که واقعا موحد هستند باید در جهت وحدت امت اسلامی تلاش کنند که تحقق بخشی به وحدت، مصداقی از عبادت الهی است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن زمانی با تاکید این مطلب که آن علمایی که به عبادت و بندگی خداوند اعتقاد دارند باید در مسیر وحدت گام بردارند گفت: ترک عبادت، ترک وحدت را به دنبال خواهد داشت از این رو ترک وحدت، موجب معصیت و ترک تقوی می شود.

وی افزود: اگر در بین افراد دینی کسی باشد که برای تحقق بخشیدن اهداف دین تلاش نکند و ترک عبادت کند و تفرقه افکنی نمایدع کافر محسوب نمی شود هر چند چنین شخصی زمینه را برای پرورش و توسعه کفار فراهم کرده، ولازم است بگوییم این شخص ترک تقوی کرده است.

حجت الاسلام و المسلمین زمانی تصریح کرد: برپایی یک هفته با نام «هفته وحدت» به دست معمار کبیر انقلاب اسلامی زمینه را برای ایجاد وحدت و دوستی در بین مذاهب شیعه و تسنن به وجود آورده است.

وی خاطر نشان کرد: در همه ی مذاهب می گویند که وحدت، خوب است و در نظر و گفتار این امر صحیح است اما شاهد هستیم که برخی از ادیان این امر را عملی نکرده اند و به راستی دشمنان وحدت، کسانی هستند که در آشکارا به وحدت و دوستی تمایل دارند اما در عمل آن را نفی می کنند.

وی با اشاره به این مطلب که رازهایی در تلاش دشمنان در تفرقه افکنی و دشمنی وجود دارد گفت: این دلایل را می توان به چند بخش تقسیم بندی نمود.

حجت الاسلام والمسلمین زمانی تاکید کرد: اندیشه تکفیری، مشاهده ی فاصله زیاد خود با مذهب مقابل، القاء یک مذهب و حذف مذاهب دیگر، وجود اطلاعات غلط از عقاید دیگر، وجود عصبانیت از رفتار زشت تندروان مذاهب، تعصب منفی از جمله رازهای ایجاد تفرقه افکنی و دشمنی در میان مسلمانان به دست بیگانگان است.

وی در ادامه گفت: اندیشه تکفیری مورد نظر برخی از افراد است که توسل را بر فرض گناه می دانند ومی گویند نباید بر هیچ کسی توسل صورت بگیرد.

حجت الاسلام و المسلمین زمانی در پایان خاطر نشان کرد: نباید حساب جاهلیت را به پای تمامی مسلمانان جهان گذاشت چه بسا افرادی هستند که مسلمان اند اما در جهل و ناآگاهی به سر می برند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha