حجتالاسلام والمسلمین احمد مبلغی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه ضمن گرامیداشت فرا رسیدن دهه مبارک فجر، با بیان این که انقلاب اسلامی از خاستگاه حوزه و دین و با هدف برقراری ارزشهای دینی شکل گرفته است، گفت: ادبیات انقلاب اسلامی ادبیاتی دینی و مأخوذ از دین است.
وی با اشاره به این که دهه فجر یک ادبیات قرآنی است، ادامه داد: انقلاب اسلامی حرکتی بر خلاف اذهان مردم و متفکران جهان بود و آنچه ذهن نظریه پردازان را به خود معطوف کرد، این است که چگونه این تحولات بدون اتکا به سلاح رقم خورد و مردم به صورت متحد و یک دل و یک رأی همراه امام خمینی(ره) شدند.
رییس مرکز تحقیقات اسلاامی مجلس با تأکید بر این که در نامگذاری ایام خاص، باید نام انتخاب شده بر یک چیز، با آن سنخیت داشته باشد، افزود: طبیعتاً، برای نامگذاری این دهه، باید نامی انتخاب کرد که با اصل هدف انقلاب که اسلام بود، سنخیت داشته باشد و بتواند قدرت نمایاندن و نشان دادن آن پشتوانه معنوی و معجزهای انقلاب را نشان دهد.
وی خاطرنشان کرد: بهترین نامی که میشد برای این دهه انتخاب کرد، دهه فجر بود؛ چرا که با این نامگذاری، میتوان میان نام و حرکت به و جود آمده، تعامل برقرار کرد.
* دهه فجر به امری کلیشهای تبدیل نشود
استاد حوزه علمیه قم در ادامه با اشاره برگزاری جشن های هر ساله دهه فجر، ضمن مهم دانستن این امر، یادآور شد: اگر دهه فجر تنها در برگزاری جشنها خلاصه شود، نمیتواند تبیین کننده و نشان دهنده قابلیتهای و درون نهفتههای آن باشد و شاید در صورت تکرار این روند، دهه فجر را به امری کلیشهای تبدیل کند که نمی تواند پیامهای اصلی را تبیین کند.
رییس دانشگاه مذاهب اسلامی با تأکید بر این که باید از دهه فجر بهرهگیری محتوایی داشته باشیم، افزود: ما باید دهه فجر را فراتر از این که مناسبت و بهانه برای جشنهای هر ساله انقلاب باشد، بدانیم و این دهه را برای محتواسازی انسانی و اخلاقی که انقلاب بر پایه آن شکل گرفته است، گرامی بداریم.
حجتالاسلام والمسلمین مبلغی اضافه کرد: باید در دهه فجر تلاش کنیم که راهبرد کلان انقلاب اسلامی را که همانا انسجام مردم و پیوند آنها با ارزش های ناب اسلامی و نیز به اوج رساندن اخلاق در میان مردم، فرقهها، اقشار، اصناف و طبقات مختلف بود، دنبال کنیم.
* تاکید بر لزوم توجه به ارزش های انقلاب
وی با تأکید بر این که همه ارزشهای انقلاب باید در دهه فجر یک به یک فرصت بروز داشته و رهبری مقتدرانه امام(ره) و قدرت اسلام، هر ساله بر صحفه دهه فجر به نمایش درآید.
استاد حوزه علمیه قم در پایان تصریح کرد: در این دهه باید از رهبری شیعی تا اخلاق اجتماعی، انسجام ملی،آرمانهای ارزشخواهانه اسلامی، تعاون در میان مردم، دلبستن به خدا، برجسته شدن دین، معجزات و دست قدرت معجزهای دین و سایر مظاهر، همگی فرصتی برای پدید آمدن پیدا کند.
انتهای پیام// 15/313