به گزارش خبرگزاری حوزه، مشاور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، عصر امروز در همایش راویان و فعالان حوزوی عرصه دفاع مقدس که در مدرسه عالی دارالشفاء برگزار شد، با اشاره به اهمیت جریان سازی گفت: وقتی ائمه(ع) توصیه به قرائت زیارت اربعین فرمودند؛ یعنی جریان سازی کردند.
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان با تاکید براهمیت ارتباط روایتگری و جریان سازی، ادامه داد: برای این که دفاع مقدس جزء سبک زندگی امروزی قرار بگیرد، باید فرهنگ آن را جریان سازی کرد.
سخنران این همایش یادآور شد: برخی از راویان چنان اشک و گریه های رزمندگان را بیان می کنند که نشاط فراموش می شود؛ باید بگونه ای جریان های دفاع مقدس را برای مردم تبیین کرد که در بین مردم نشاط ایجاد شود.
انتقاد از برخی فیلم های دفاع مقدس
وی با انتقاد از کم توجهی به ولایتمداری رزمندگان در روایتگری دفاع مقدس، ادامه داد: فیلم هایی در زمینه دفاع مقدس ساخته می شود که از قوی ترین فلیم های می باشند، اما در فیلم ها نمایش داده می شود که وقتی حضرت امام فرمان پذیرش قطعنامه را صادر کردند، رزمندگانی د از سر قهر و ناراحتی اسلحه هایشان را پرت می کنند و یک نفر اسلحه های اینها را جمع می کند، آیا ولایت مداری در جبهه ها این گونه بود؟
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان افزود: آماری که از وصیت نامه شهدا گرفته شده به طور میانگین در هر وصیت نامه چهار بار از امام حسین(ع) و عاشورا و از تبعیت از ولایت و رهبری سخن گفته شده است؛ این آمار اعجاب برانگیز است.
تثبیت ولایت مداری؛ اصلی ترین فلسفه دفاع مقدس
مشاور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با تاکید بر این که اصلی ترین فلسفه دفاع مقدس، تثبیت ولایت مداری بود، یادآور شد: برخی نماز را خارج از گفتمان ولایت مداری به مردم یاد می دهند که مانند نمازی می شود که در آن به حضرت علی(ع) اهانت می شود.
انتهای پیام/