پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

حجت الاسلام والمسلمین احمد عابدی تاکید کرد: هر چه حوزه علمیه از نظر علمی پیشرفت کند، امنیت کشور افزایش پیدا می کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، امروز 12بهمن، در همایش راویان و فعالان حوزوی عرصه دفاع مقدس، در مدرسه عالی دارالشفاء قم، با اشاره به این که جنگ همیشه ملازم با تاریخ بشر بوده است، گفت: جنگ همیشه در تاریخ شش هزار ساله بشر بوده است، تنها حدود 470 سال در تاریخ بشر جنگ نبوده که آن هم مقدمه یا موخره جنگ بوده است.

وی با اشاره به این که از ابتدای تاریخ بشر تا 200 سال قبل را جنگ های نسل اول می نامند، خاطرنشان کرد: جنگ نسل اول به اینگونه بود که افراد تک تک با هم جنگ می کردند که با سلاح های فردی بود.

رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ادامه داد: از زمانی که تفنگ و مسلسل و توپ و تانک اختراع شد تا زمان جنگ جهانی دوم با عنوان جنگ نسل دوم نامیده می شود، در این جنگ افراد با فاصله با هم جنگ می کردند.

حجت الاسلام والمسلمین عابدی ادامه داد: از زمانی که بمب اتم یا سلاح های شیمیایی به کار گرفته شد، جنگ های نسل سوم آغاز شد؛ از 11 سپتامبر که برج های دوقلوی آمریکا منفجر شد، در منطقه ما سه جنگ رخ داده، جنگ آمریکا با عراق، جنگ آمریکا در افغانستان و جنگ سوریه که جنگ های نسل چهارمی است؛ در این جنگ ها سلاح های کشتار جمعی به کار گرفته نشده است.

وی افزود: در جنگ های نسل چهارم دولت نمی جنگد، بلکه جنگ، جنگ ملت هاست، دولت ها تصمیم می گیرند که جنگ آغاز شود یا پایان بگیرد.

حجت الاسلام والمسلمین عابدی یادآور شد: اگر خطوط مقدمی که عراق در عملیات رمضان در برابر جمهوری اسلامی درست کرده بود، اگر ارتش شوروی سابق، یا آمریکا و یا اسراییل می خواستند بجنگند، نمی توانستند آن را بشکنند؛ یعنی دژی که عراق در برابر ایران داشت، هیچ کشوری نمی توانست آن را شکست دهد.

اثر روحیه دهی حوزه علمیه از چند لشکر بیشتر است

حجت الاسلام والمسلمین عابدی با اشاره به این که حفظ روحیه در جنگ های نسل چهارم حرف اول را می زند، تصریح کرد: آمریکا کاری کرد که روحیه مردم عراق را گرفت؛ ارتش عراق دیگر روحیه مقاومت نداشت و جنگی بین آمریکا و عراق نبود؛ در این جنگ چیزی که حرف را می زد این بود که آمریکا روحیه ارتش را از بین برد و آن را تصاحب کرد.

وی با بیان این که اگر در آینده جنگی علیه ما تحمیل شود، ملاک برتری داشتن روحیه است، تاکید کرد: کار حوزه علمیه این است که به نیروی خودی روحیه بدهد و روحیه طرف مقابل را بشکند که اثر این از چند لشکر بیشتر است.

رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، اهمیت روحیه ملی را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: در کتب اخلاقی ما مسایل و اخلاق فردی مطرح شده است، اما روحیه جمعی کشور نیز مهم است؛ این که احساس مردم نسبت به انقلاب چیست؟ آیا مردم رهبران کشور و انقلاب را دوست دارند؟

حجت الاسلام والمسلمین عابدی با اشاره این که یکی از مسایل جنگ های آینده این است که اعتماد و روحیه و عزم ملی مردم از بین برود، گفت: اگر کشور به این سمت رفت که مردم از مسئولین بدگویی کنند و مسئولین با هم اختلاف داشته باشند، نشان می دهد که آمریکا برای حمله کردن آماده می شود.

ضربه زدن به دین و تشیع بهترین جاسوسی برای اسراییل است

وی با تاکید بر این که در جنگ های نسل چهارم باید کاری کنیم که نیروی دشمن بدون هیچ چشمداشتی برای ما بجنگد، تصریح کرد: جاسوسی در قدیم این گونه بود که کسی پولی می گرفت و اطلاعات نظامی کشوری را به کشور دیگری می فروخت، اما امروز جاسوسی هم موضوع و حکمش با گذشته فرق کرده است؛ اگر کسی کاری کند که دین و تشیع و مکتب امام صادق(ع) ضربه بخورد بهترین جاسوسی برای اسراییل است.

رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در ادامه اشاره به این که آمریکا به دنبال پیروزی در سوریه است، عنوان کرد: اگر آمریکا دولت سوریه را سرنگون کند، به نفع اسراییل است و اگر پیروز هم نشد، در واقع بچه های مسلمان بی عقلی که به نفع اومی جنگند در این جنگ کشته شده اند، که باز هم آمریکا امتیازی برای آمریکاست.

وی با اشاره به جنایات وهابیت تکفیری، اظهار داشت: آمار شیعه هایی که در یک شهر پاکستان به دست سلفی ها شهید شده اند از آمار شهدای فلسطین در 60 سال مبارزه با اسراییل بیشتر است.

رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ادامه داد: اگر نیروهایی که در جهان اسلام آماده انجام حرکت های شهادت طلبانه هستند متوجه دشمن واقعی شدند، آن وقت خودمان را برای جنگ نسل چهارم آماده کرده ایم.

حجت الاسلام والمسلمین عابدی در پایان دفاع همه جانبه و بکارگیری همه امکانات نرم و سخت را از مولفه های جنگ نسل پنجم عنوان کرد و اظهار داشت: در جنگ نسل پنجم اگر کسی مقاله ای علیه اعتقاد مردم بنویسد، ضررش از یک حمله نظامی بیشتر شود.

انتهای پیام/

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha