حجت الاسلام مهدي اكبري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري حوزه در كرمانشاه، با تبريك ايام مبارك دهه فجر گفت: ركن اصلي ايجاد انقلاب اسلامي، حضور رهبري روحانيت اصيل در ميان مردم بوده و همین امر هم امروز عامل تداوم ان است.
وي خاطر نشان كرد: كساني كه در ايجاد انقلاب اسلامي دست داشتند از دل مردم بيرون آمده بودند و به صورت آگاهانه و اختياري و با توجه به آيات و نشانه هاي قرآني، انقلاب اسلامي را به وجود آوردند.
مدير مدرسه علميه حاج شهباز خان افزود: در اوايل انقلاب فقط در دو يا سه شهر كشور داراي حوزه علميه بوديم و آن هم به صورت پنهاني به فعاليت مي پرداختند در حالي كه امروزه در هر شهرستان شاهد حضور چندين حوزه علميه خواهران و برادران هستيم.
وي با اشاره به اين مطلب كه در اوايل انقلاب، استان كرمانشاه نيز با ديگر استان هاي كشور به رشد و ترقي در زمينه احداث و برپايي حوزه هاي علميه پرداخته است، افزود: در حال حاضر 22 حوزه علميه خواهران و برادران در كل استان كرمانشاه در حال فعاليت مي باشد كه از اين تعداد 6 مدرسه آن در خود كرمانشاه و بقيه در شهرستان هاي اطراف به تربیت طلاب مشغول هستند.
این استاد حوزه با اشاره به اين مطلب كه حضور آحاد مردم در ايجاد انقلاب اسلامي به صورت چشمگير توانسته ايران را در مقابل ديگر كشورهاي اسلامي سربلند كند، تصريح كرد: روشنفكران، دانشگاهيان، مرجعيت و روحانيت نقش كليدي در به وجود آوردن انقلاب اسلامي داشته اند.
حجت الاسلام اكبري افزود: فرصت ها و تهديدهاي حفظ انقلاب اسلامي به قدري شاخص هستند كه به راحتي مي توان آنها را شناسايي كرد و در راه تحقق اهداف رهبري و انقلابي آنها را پرورش و ارتقاء داد. غفلت از رسالت اسلامي روحانيت را به شدت تهديد خواهد كرد.
*روحانیت؛ آغازگر و حافظ انقلاب اسلامی
حجت الاسلام صادق ايراني نیز در این گفت و گو گفت: انقلاب در معناي اصطلاحي مفهوم دگرگوني و تغيير در اركان يك شي را دارد و انقلاب واقعي آن است كه افكار، ايده ها و آرمان هاي ملت را به سوي كمال معنويت ارتقاء دهد و به صورت يك بعدي فعاليت نداشته باشد و به صورت مشخص به فعاليت هاي خود بپردازد.
وي افزود: انقلاب مي تواند در هر كشوري به شكل هاي مختلفي صورت بگيرد اما انقلاب اسلامي آن است كه به صورت بي نظيري بينش و نگرش را به حقيقت واقعي برساند .
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی سنقر و کلیایی افزود: در شكل گيري انقلاب اسلامي همه ي مردم به صورت عام در شكل گيري اهداف انقلاب دست داشتند و مهم ترين نقش را روحانيت که در راس آن حضرت امام خميني(ره) قرار داشتند ایفا کردند پس از به نتيجه رساندن انقلاب، آن را حفظ و ساماندهي كردند.
حجتالاسلام ایرانی افزود: تاثيرانقلاب بر جوانان به حدي بود كه جوانان مملكت به اسطوره و قهرمان تبديل شده اند، اين تاثيرات به شكل شگرف و بي نظيري صورت گرفته است كه خوشبختانه هر روزه شاهد هستيم افراد به موفقيت هاي جديدي دست پيدا مي كنند.
وي با تاكيد اين مطلب كه طلاب در حوزه هاي علميه نيز به موفقيت هاي بي نظيري دست يافته اند گفت: بايد اعتراف كرد كه ساخت و ساز مدارس و حوزه هاي علميه از اول انقلاب تا به حال به اندازه ي پيشرفت هاي طلاب نبوده و بايد اينگونه بيان كرد كه، كميت حوزه هاي علميه نتوانسته از كيفيت فعاليت طلاب بكاهد.
*اهداف انقلاب اسلامی خواسته های فطری والهی بشری است
اين استاد حوزه اذعان داشت: اهداف انقلاب همان اهداف بشريت و اهداف الهي است كه زير بناي آن اهداف مقدس دين مبين اسلام است كه امروزه بشر به آن نياز اساسي پيدا كرده است و عطش افراد نسبت به آموزه هاي اسلامي نشان از صحت اين انقلاب دارد.
وي خاطر نشان كرد: بيداري اسلامي محصول درخواست بشري و زمينه ساز رسيدگي به اهداف پيامبران الهي است.
حجت الاسلام ايراني با اشاره به اين مطلب كه امروزه روحانيت مانند اوايل انقلاب در عرصه تبلیغ با مشکل مواجه نیست تصريح كرد:امروزه ارزشمندترين فرصت ها جهت حفظ اهداف انقلاب، استفاده از فرصت ترغيب افراد به سمت اهداف الهي و انقلاب اسلامي نيز مي باشد.
*انقلاب اسلامی روحیه خودباوری را تقویت کرد
حجت الاسلام علي بهمني هم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري حوزه گفت: دگرگوني رژيم پهلوي و روي كار آمدن انقلاب اسلامي، رويكرد جديدي را جهت ارتقاء و پيشرفت نظام جمهوري اسلامي ايران فراهم كرده است.
وي افزود: انقلاب اسلامي از لحاظ ديني، علمي، فرهنگي و اقتصادي پیشرفتهای خوبی به دنبال داشته است در واقع با افتخار مي توان گفت که امروزه شاهد رشد و ارتقاء فكري و تحصيلي جوانان هستیم.
حجت الاسلام بهمني با تاكيد بر اين مطلب كه رژيم پهلوي به نمايندگي كشورهاي غربي مانع از رشد و پيشرفت جوانان مي شد، خاطر نشان كرد: اگر جوان هاي زمان شاه را با الان مقايسه كنيم به وضوح خواهيم ديد كه اعتماد به نفس و خودكفايي افراد به حدي رسيده است كه اصلا قابل مقايسه با آن زمان نمي باشد.
مدير مدرسه علميه امير المومنين(ع) با اشاره به دستيابي جوانان به موفقيت هاي علمي و پژوهشي، خاطر نشان كرد: بايد اين روند صحيح زندگي را ادامه داد و وحدت ميان مردم و افراد را گسترش و توسعه داد.
وي در ادامه يادآور شد: قبل از انقلاب اسلامي طلاب بايد به كشورهايي نظير عراق مهاجرت مي كردند در حالي كه امروزه پيشرفت معنوي نظام جمهوري اسلامي ايران به حدي رسيده است كه طلاب از كشورهاي همسايه جهت فراگيري علم و فقه به حوزه هاي علميه قم و يا ديگر استان هاي كشور مهاجرت میکنند.