به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی امروز چهارشنبه(18بهمن) در همایش بازتاب جهانی انقلاب اسلامی که در حسینیه قدس مجتمع امین برگزار شد، با اشاره به شاخصه های انقلاب اسلامی ابراز داشت: انقلاب ها محلی، منطقه ای و یا بین المللی هستند، برخی از انقلاب ها تنها پیرامون خود را تحت تاثیر قرار می دهند و برخی تحولاتی در جامعه بشری و عالم ایجاد می کنند.
وی بازتاب جهانی را اولین ویژگی انقلاب اسلامی دانست و افزود: انقلاب اسلامی در ایران امتداد نهضت نفت یا مشروطه نیست و تفاوت اساسی با آنها دارد و در بدر و حنین و عاشورا و غدیر ریشه دارد.
رییس جامعة المصطفی العالمیه ادامه داد: گذشت بیش از سه دهه از انقلاب اسلامی نشان می دهد امواج بیداری و گفتمان انقلاب اسلامی که از قم پدیدار شد، به منطقه رسید و قصه فلسطین را تغییر داد و حوادث بزرگ جهانی را نیز تحت تاثیر قرار داد.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی همچنین انقلاب اسلامی را انقلاب تمام عیار و با ظرفیت ایجاد تغییر در تمام لایه ها عنوان کرد و گفت: تحولات و انقلاب هایی که رخ می دهد گاهی تنها یک تغییر معادلات در سطح قدرت سیاسی ایجاد می کند، اما انقلاب اسلامی در اعماق لایه های فکری، معرفتی، علمی، اجتماعی و سیاسی تغییر ایجاد کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: پیش از انقلاب اسلامی در حوزه علوم انسانی تحلیل های سیاسی و اجتماعی این بود که عصر دین و الاقل عصر دین اجتماعی و سیاسی به پایان رسیده است، انقلاب اسلامی کل این معادله را به هم ریخت و دین وارد یک عرصه جدیدی شد.
رییس جامعة المصطفی العالمیه تصریح کرد: امام(ره) با اتکا به حوزه فلسفی، حرکت انقلاب را به متن جامعه آورد و با پیامی به گورباچوف این پیام را به جهان داد که مبانی تمدن امروز غرب نگاه منهای خداست اما ما فلسفه ای داریم که به گونه دیگری عالم را تحلیل می کند.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی تاکید کرد: انقلاب اسلامی دین اسلام را احیا کرد و حتی به ادیان دیگر نیز هویت بخشید، بنابراین یک درون مایه فرامذهبی نیز در درون انقلاب اسلامی وجود دارد.
وی افزود: انقلاب اسلامی با تکیه بر اندوخته های معارف اسلامی و حوزه علمیه و تاریخ پیشین تحولات جهان اسلام، یک بعد فراملی و فراساحتی و فرامذهبی داشت که حاصل این سه بعد انقلاب اسلامی این است که این یک انقلاب تمدنی است.
رییس جامعة المصطفی العالمیه ادامه داد: انقلاب اسلامی بیش از اینکه بخواهد معادلات یک کشوری را تغییر دهد منادی پیام های ناب به بشریت است.
*امت اسلام قدرت بزرگ است
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی در ادامه گفت: انقلاب اسلامی و خیزشی که امت اسلام دارد با همه ضعف ها و قوت ها و فراز و فرودها و چالش هایی که دارد دارای یک فرصتها و قوت هایی است.
وی با اشاره به تهدیدها علیه انقلاب اسلامی و خیزش های اسلامی افزود: امت اسلام با یک و نیم میلیارد جمعیت وبیش از 50 کشور، و با در اختیار داشتن بیش از 70 درصد معادن و ذخایر معدنی و انرژی در دنیا، با برخورداری از سرزمین های فوق العاده قوی و سوق الجیشی، با برخورداری از جمعیت جوان، ضریب هوشی مناسب و تاریخ تمدنی یک قدرت بزرگ است.
رییس جامعة المصطفی العالمیه تاکید کرد: امت اسلامی یک سهم درست در شورای امنیت و دولت مستقل قوی در دنیا ندارد، صنعت و اقتصاد و تولید جز در حد مونتاژ ندارد و جایگاه سیاسی جز در حد درجه دو و سه ندارد.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی عنوان کرد: حوزه اسلام باید این نگاه بلند راهبردی را داشته باشد که قدرت بزرگی است در این صورت سرباز امام زمان(عج) و پیرو رسول خدا هستیم.
*تخریب هدفمند بنیان های اعتقادی و اخلاقی امت اسلام
وی با بیان اینکه طبیب این دردها نخبگان امت اسلام و حوزه ها و دانشگاه ها هستند، ابراز داشت: تخریب هدفمند بنیان های اعتقادی امت اسلام در دستور کار دشمن قرار دارد که موج منهای خدا و سکولاریستی و لیبرالیستی بنیان های اعتقادی نسل جوان و امت اسلام را هدف گیری کرده است.
رییس جامعة المصطفی العالمیه گفت: تخریب بنیان های اخلاقی و الگوهای زیست مسلمانی و تبدیل آن به الگوی زیست غربی با همه خوبی ها و بدی هایش از دیگر تهدیدهایی است که امت اسلام را تهدید می کند.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی ترویج هراس از اسلام در غرب و همه جهان را از دیگر تهدیدهای هدفمند دشمن علیه اسلام دانست و اظهار داشت: جهان از طریق هنر، رسانه، فضای مجازی و انواع تبلیغات و نظام های علمی و آکادمیک در جهان هدف گیری شده که ذهن دنیا نسبت به اسلام همراه با نفرت باشد.
وی با اشاره به ایجاد هراس از دنیا در انقلاب و بیداری اسلامی و ایران اسلامی عنوان کرد: هراس ویژه ای در این زمینه نسبت به انقلاب اسلامی و ایران و تشیع ترغیب می شود.
رییس جامعة المصطفی تاکید کرد: اسلام تحریف شده در میان نخبگان و روشنفکران جهان اسلام ترویج می شود و الگویی نیز برای آن ارائه می دهند که برخی از کشورهای اسلامی همسایه ما نمونه هایی از آن هستند.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی نسبت به ترویج اسلام بدلی در قالب تکفیری و خشن هشدار داد و عنوان کرد: دشمنان، اسلام بدلی را در میان شیعیان و اهل تسنن ترویج می کنند، رهبر معظم انقلاب اسلامی گفتند علما و مراجع قم باید جلوی تعرض به مقدسات را بگیرند.
وی با اشاره به برانگیختن جنگ های دینی و مذهبی گفت: نقشه سیاه دشمنان این است که میدان مبارزه مسلمانان با غاصبان را به میدان جنگ دینی و مذهبی تبدیل کنند، جنگ شیعه و سنی نمونه ای از این جنگ هاست که به ضرر شیعه و اهل سنت و به نفع دشمنان است.
رییس جامعة المصطفی قومیت گرایی را از دیگر تهدیدهای علیه اسلام دانست و اظهار داشت: هر ملیتی به ملت خود افتخار می کند، اما دشمنان ملیت مقابل اسلام و قومیت و فارسی گری و ترکی گری و ... را برجسته می کنند.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی همچنین مصادره بیداری اسلامی و موج سواری و بدل سازی برای آن، در هم شکستن مقاومت اسلامی، تجزیه کشورهای اسلامی و جلوگیری از پیشرفت علمی کشورهای اسلامی را از دیگر تهدیدها و توطئه های دشمنان علیه کشورهای اسلامی برشمرد.
انتهای پیام/