شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

انقلاب اسلامی ایران احیاگر تمدن و مکتب اسلامی است که توانست ظرفیت فکری انسان‌ساز و تمدن نوین انسانی را بر پایه آموزه‌های اسلامی، برای بشریت به ارمغان آورد.

به گزارش خبرگزاری حوزه؛ حجت‌الاسلام والمسلیمن کعبی، امروز 19 بهمن‌ماه در جمع طلاب و فضلای اهواز و دشت آزادگان مقیم قم که در مدرسه علمیه امام حسین(ع) قم برگزار شد، ضمن گرامیداشت سی چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: انقلاب اسلامی در امتداد راه و نهضت انبیا الهی، اوصیا و با تلاش بی وقفه علمای اسلام از آغاز عصر غیبت، در جهت تحقق بخشی اهداف انبیا الهی شکل گرفت.

وی افزود: انقلاب اسلامی با عقبه فکری و تئوریک ناشی از مجموعه معارف اهل بیت(علیهم‌السلام) ایجاد شده است.

عضو خبرگان رهبری با بیان این که انقلاب اسلامی احیاگر تمدن و مکتب اسلامی است، ادامه داد: انقلاب توانست ظرفیت فکری انسان‌ساز و تمدن نوین انسانی را بر پایه آموزه‌های اسلامی، برای بشریت به ارمغان آورد.

 

* انقلاب ارزش‌های دینی را به متن جامعه آورد

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به دستاورد‌های انقلاب اسلامی در طی 34سال، اظهارداشت: بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب در طی این سال‌ها، احیای اسلام و ارزش‌های دینی و آوردن آن از حاشیه به متن زندگی اجتماعی انسان می‌باشد.

حجت‌الاسلام والمسلیمن کعبی با اشاره به بلوک‌بندی شرق و غرب، پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: به برکت انقلاب اسلامی ایران، بلوک اسلامی بر پایه آموزه‌های مکتب اهل‌بیت(علیهم‌السلام)، مردم سالاری دینی و نظریه ولایت فقیه و نقش آن در حکومت، با محوریت ایران شکل گرفت.

 

* صدای شکست نظام سرمایه‌داری به گوش می‌رسد

استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر این که انقلاب اسلامی، معادلات جهان را بر محوریت حیات بخشی و ارائه سبک نوین زندگی بر پایه اندیشه ناب اسلامی به بشریت عرضه کرده است، گفت: در ده سال نخست پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مارکسیت شکست خورد و امروز صدای شکست نظام سرمایه داری در جهان به گوش می‌رسد.

حجت‌الاسلام والمسلیمن کعبی، استقلال و خودکفایی را دستاورد دیگر انقلاب معرفی کرد و گفت: عقل و اندیشه ایرانی تعطیل شده بود و ذلیلانه به سوی بیگانگان دست دراز می‌کردند که با انقلاب اسلامی،‌ امروز ایران از نظر علم و فن‌آوری،‌ جزو برترین کشورها به شمار می‌رود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حفظ تمامیت ارزی را از دیگر ویژگی های انقلاب برشمرد و ابراز داشت: جوانان و مردم مسلمان در 8 سال دفاع مقدس، نگذاشتند یک وجب از خاک ایران به دست دشمنان بیفتد و  امروز اقتدار و بازدارندگی جمهوری اسلامی به اندازه‌ای است که بزرگترین قدرت های مستکبر جهان نمی تواند با ایران مقابله کند.

 

* رشد نظام در سایه تهدیدات و تحریم‌ها

وی با اشاره به عوامل رشد و شکوفایی نظام با وجود تهدیدات گسترده، افزود: نخستین عامل رشد، ظرفیت نامحدود اسلام و مکتب اهل‌بیت(علیهم‌السلام) در ارائه فکر و تولید نظریه و عقبه فکری انقلاب که بر پایه ایمان به خدا و آخرت است، می‌باشد.

حجت‌الاسلام والمسلیمن کعبی ادامه داد: کارگزاران نظام اسلامی، خواص برخاسته از بطن انقلاب اسلامی و مسئولان نظام که بر پایه تعالیم اسلام برنامه های خود را پیش می برند، از عوامل رشد و تعالی نظام اسلامی هستند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که این صفات معنای چشم پوشی از خطای مسئولان نیست، خاطرنشان کرد: ریزش و رویش در هر انقلاب وجود دارد، ولی در یک فرایند کلی، مسئولان بر پایه مکتب و تعالیم اسلام و نظام ارزشی موجب پیشرفت انقلاب اسلامی شدند.

استا حوزه علمیه قم با بیان این که چشم تیز بین مردم از خطای مسئولان نمی گذرند، اظهارداشت : مسئولان همواره باید پاسخگوی مردم باشند.

حجت‌الاسلام والمسلیمن کعبی با اشاره به حضور همیشگی ملت در صحنه، برای تداوم و بقای نظام را عامل دیگر در این عرصه معرفی و بیان کرد: ملت مسلمان ایران سی و چهار سال است که روحیه جهادی و انقلابی خود را حفظ و تقویت کرده‌اند، با صبر و تحمل بالا، خود را مکلف به انجام وظایف شرعی می‌داند و تابع رهبری و امام راحل هستند.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره «پیچ تاریخی»، افزود: امروز جهان در پیچ تاریخی تمدنی قرار دارد که در این پیچ، دشمنان اسلام، آمریکا و اروپا منحنی سقوط را طی می‌کنند.

وی افزود: این که مقام معظم رهبری بیان می‌دارند که محافظه کاری و بازگشت به عقب ممنوع و این که باید به سوی جلوی حرکت کنیم،‌ به معنای نبود مشکلات، آسیب‌ها و نقطه ضعف ها نیست، بلکه اهمیت شرایط امروز را نشان می‌دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین کعبی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آسیب های پبیش روی نظام، اظهارداشت: مشکلات، آسیب‌ها و نقطه ضعف‌ها، نسبت به رشد، بالندگی و شکوفایی انقلاب اسلامی اهمیت زیادی ندارد؛ هرچند مسئولان باید تمرکز خود را برای شناسایی و برطرف کردن آسیب‌ها و مشکلات در جامعه کنند.

 

* مسئولان از پرداختن به حاشیه ها بپرهیزند

وی با تأکید بر این که مردم با بصیرت و ولایت مدار، با تبعیت از مقام معظم رهبری، دنبال کردن اهداف انقلاب اسلامی و گفتمان امام و رهبری را از مسئولان می‌خواهند، افزود: مسئولان نباید درگیر مسائل حاشیه‌ای و کم اهمیت که دور از شأن ملت است،‌ شوند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، غفلت را از مهمترین آسیب‌ها در حرکت رو به جلوی انقلاب معرفی و عنوان کرد: غفلت از اهداف و وظایف و ماموریت‌های نظام، از بزرگترین آسیب‌ها بر سر راه انقلاب به شمار می‌رود که باید با باز خوانی شعائر و اهداف نظام، این مسیر را هوشیارانه ادامه داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین کعبی، قرائت‌های گونانگون برخی افراد از نظام اسلامی، شوق رسیدن به پست و مقام به جای تکلیف محوری وظیفه محوری، دنبال کردن مدل پیشرفت از آموزه‌های غربی به جای تعالیم ناب اسلامی و بی بصیرتی، خستگی، دنیا طلبی و هوای نفس و حکرت به سمت منافع شخصی از دیگر آسیب‌هایی می‌باشد که برای انقلاب خطرناک است.

 

* اختلافات، کام دلسوزان نظام را تلخ می‌کند

وی در ادامه با انتقاد از کمرنگ شدن اخلاق سیاسی در جامعه، افزود: اگر درگیری‌ها و گفت‌وگوهای تنش زا در جامعه جای اخلاق را بگیرد، آسیب جبران ناپذیری بر بدنه جامعه می‌گذارد.

انتهای پیام// 313/ 15

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha