شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

طلاب غیر ایرانی جامعه المصطفی شرکت کننده در راهپیمایی یوم الله 22بهمن گفتند:نگاه های ملت های آزاداندیش جهان، به ملت ایران است.

برخی از طلاب غیرایرانی شرکت کننده در راهپیمایی 22بهمن1391 در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه نظر خود را درخصوص انقلاب اسلامی و تاثیر آن بر دل های ملت های آزاد اندیش را بیان کردند.

 حجت‌الاسلام سانتیاگو ریکاردویاز، از کشور آرژانتین، با اشاره به انقلاب اسلامی ایران، ابراز داشت: امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری را هدیه الهی برای انسان‌های جهان می‌دانم و خدا را شاکرم که در عصری حضور دارم که انقلاب اسلامی ایران روی داده است تا افرادی چون من از کشورهایی دور مانند آرژانتین، بتوانیم علوم ناب اسلامی و شیرینی آن را دریابیم.

این طلبه آرژانتینی با ابراز این که مردم آزاداندیش جهان که فریفته رسانه‌های جمعی غربی، آزاداندیشی خود را از دست نمی‌دهند، تحت تأثیر انقلاب اسلامی ایران قرار گرفته‌اند، عنوان کرد: شاهد آن هستم که در منطقه آمریکای لاتین به نقش جمهوری اسلامی ایران در مقابله با ابرقدرت‌ها، هر روز بهای در. بیشتری داده می‌شود.

*کشیش مسیحی در ایران خدا را دیدم

این کارشناس فلسفه، با اظهار این که  آرژانتین چهل‌میلیون نفر جمعیت دارد که 75 درصد آن مسیحی کاتولیک هستند و مسلمانان یک درصد جمعیت آرژانیتن را تشکیل می‌دهند، اذعان کرد: در محافل رسانه‌ای آرژانتین در اوضاع ایران بحث‌های متفاوتی می‌شود و روی آن حساس هستند. سفر کشیش معروف از آرژانتین در سال 2007م مسافرتی به ایران نمود. پس از بازگشت اسقف اعظم کلیساهای آرژانتین در جلسه‌ای خصوصی، اطلاعاتی در مورد ایران از این کشیش به دست آورد و علاقه‌مندی خود را به ایران و فرهنگ غنی ایران ابراز نمود.
وی بیان داشت: این کشیش در  برنامه تلویزیونی  اوضاع فرهنگی- دینی ایران را مورد توجه قرار داد و تأکید کرد:مسلمانان ایران در مساجد حضور پررنگی دارند، به خلاف ما که شاهد حضور کم مردم در کلیساها هستیم.
این طلبه مجتمع آموزش عالی فقه با اذعان این که خود شاهد گریه فراوان و احساسات بسیار این کشیش در حرم حضرت معصومه(س) بودم، افزود: مجری یهودی تاوزیون سراسری آرژانتین  به آن کشیش گفت که چرا به کشوری مسافرت کردید که حامی تروریست‌ است، اما این کشیش در جواب گفت که من در ایران تروریست ندیدم، بلکه خدا را دیدم.

*امید علمای مسیحی به علمای شیعه

حجت‌الاسلام سانتیاگو ریکاردویاز احتراز پرچم دین در ایران را باعث امید متدینان مسیحی و اسلامی آرژانتین دانست و اضافه نمود: در سفر آیت‌الله العظمی  سبحانی در 1992م  و مسافرت آیت‌الله مصباح یزدی در 1997م به منطقه آمریکای لاتین، بسیاری از مقامات عالی کلیسا، به این دو بزرگوار ابراز علاقه کردند و گفتند "امید ما به شماست و از ما کاری برنمی‌آید".

وی با ابراز این که مدیون رهبری، مردم انقلابی و خون شهدای ایران هستیم، اضافه کرد: خود را مدیون خون شهدا، رهبری ایران و مردم انقلابی آن می‌دانم، از خداوند متعال درخواست دارم تا من را از سربازان امام زمان(عج) و ولایت فقیه قرار دهد. انقلاب اسلامی و عزت و کرامتی که اکنون داریم، را معجزه‌ای الهی می‌دانم و امیدوارم که این انقلاب زمینه‌ساز حکومت جهانی حضرت ولی‌عصر(عج) باشد.

در ادامه،آقای جای سارابوری، از تایلند با اظهار این که تایلند، هفتاد میلیون جمعیت دارد که 89 درصد مردم آن بت­پرست هستند، بیان کرد: در این کشور دین رسمی وجود ندارد و دلیل این موضوع نیز دخالت­های بی­جای آمریکا است تا این کشور را یک کشور توریستی معرفی کند و دین مانع ورود توریست­ها به این کشور نشود.
وی افزود: در هر خانه، یک بت کوچک وجود دارد که نذری­هایی برای آنها می­گذارند که در نهایت به مبلغ مذهبی آنها می­رسد. مبلغین مذهبی بودایی در تایلند دارای قدرت بسیاری در بین مردم هستند و هزینه­های مالی بسیاری نیز از مردم دریافت می­کنند.

این طلبه  غیرایرانی ابراز نمود: اگر کشورهای اسلامی ماهیت خود را به فراموشی بسپارند، سرنوشتی بهتر از مردم این کشور پیدا نخواهند کرد.

*نقش شیخ احمد قمی در تایلند

 آقای جای سارابوری با ابراز این که مردم ایران باید قدر مبلغان شیعی خود را بدانند، اظهار کرد: شیخ احمد قمی تاجری بود که با اعمال نیکش در تایلند مردم بسیاری را شیعه نمود. نکته قابل توجه آن است که بعد از وفات این مرد بزرگ، به دلیل نبود مبلغ شیعی در بین آنها، بسیاری از این شیعیان با تبلیغ اهل­سنت، به مذهب آنها گرویدند یا با دعوت مبلغان بودایی بت­پرست شدند.

*تاثیر انقلاب اسلامی ایران و بنیانگذارآن برمردم تایلند

 وی با اذعان این که انقلاب اسلامی ایران و بنیانگذار آن تأثیر بسیاری بر مردم تایلند ایجاد کرده­اند، اضافه کرد: چندی قبل، مقاله یکی از پژوهشگران بودایی تایلندی در اینترنت را دیدم که امام خمینی(ره) را همان امام زمان موعود نامید، این ادعا گرچه باطل است اما نشان از توجه تایلندی­ها به شخصیت این بزرگ­مرد تاریخ دارد.

این دانش­پژوه مجتمع آموزش عالی فقه اذعان نمود: در تایلند، مؤسسه­ای فرهنگی وجود دارد که با کمک مالی یکی از خیرین تایلندی محصولات فرهنگی اسلامی بین مردم توزیع می­کنند که با اقبال عمومی مردم این کشور به خصوص بودایی­ها مواجه شده است.

آقای جای سارابوری، با اشاره به این فرموده امام خمینی(ره) "انقلاب ما انفجار نور بود"، تأکید کرد: در این کشوری که آزادی­های جنسی بسیاری در آن جریان دارد، ممانعت رهبران اهل­سنت و بودایی ها نیز نمی­تواند در مقابل راهپیمایی­های پرشور مردم این کشور در حمایت از مردم فلسطین انجام می­دهند، بیایستد.

*نگاه­های مردم آزاداندیش جهان به ایران

 وی با عنوان این که اکنون، همه نگاه­های مردم آزاداندیش جهان به جریانات ایران است و به اقتدار آن در بین ملل جهان چشم امید دوخته­اند، خاطرنشان نمود: مردم ایران در رأس نبرد حق علیه باطل قرار دارند. اگر آنها میدان را خالی کنند، بسیاری از مردم مظلوم جهان نیز تنها امید خود را از دست می­دهند.

این دانش­پژوه جامعه­المصطفی با اظهار این که در خانه­های بسیاری از مسلمانان جهان، تصاویر امام راحل، رهبر معظم انقلاب و مرحوم آیت­الله بهجت وجود دارد، افزود: مسلمانان تایلندی با این که شاید عکس این بزرگواران را ندیده باشند، اما ارادت قلبی بسیاری به آنها دارند.

*امام خمینی متعلق به تمام جهان است

بر اساس ایتن گزارش،آقای محمد عبدالرحمان، از بنگلادش نیز ، با اشاره به شخصیت امام خمینی(ره) در نگاه مسلمانان جهان، ابراز نمود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود که اندیشه­های امام راحل در جهان فراگیر شد و مورد توجه مسلمانان جهان قرار گرفت.

وی افزود: از آنجایی که از خانواده­ای شیعی متولد شدم، از دوران کودکی علاقه خاصی به امام(ره) داشتم. به نظر بنده سخنان و شخصیت ایشان متعلق به ایرانیان نیست، بلکه ایشان برکتی برای امت اسلامی هستند.

این دانش­پژوه مجتمع آموزش عالی فقه، نود درصد مردم بنگلادش را مسلمان معرفی و اذعان نمود: مردم بنگلادش، همواره بولتن­هایی از زندگی، آثار و شخصیت امام خمینی(ره) تدوین می­کنند و آن را میان جوانان کشور توزیع می­نمایند.

عبدالرحمان با ابراز این که کتاب­های بسیاری در معرفی شخصیت امام راحل به زبان بنگالی، مانند "فروغ نور"، نوشته زهیرالدین به انتشار رسیده است، اظهار کرد: در جنگ تحمیلی ایران، هیئتی از کنفرانس کشورهای اسلامی برای صلح میان دو کشور به ایران آمدند که "شیخ محمدالله" روحانی برجسته اهل­سنت بنگلادش در آن حضور داشت.

این طلبه بنگلادشی اضافه نمود: این روحانی اهل­سنت، در این سفر با حضرت امام خمینی(ره) دیدار کرد و چنان تحت تأثیر شخصیت این بزرگ­مرد تاریخ قرار گرفت که پس از ورود به بنگلادش، امام راحل را وارث پیامبر اکرم(ص) برشمرد و تلاش کرد که تبلیغات سوء مستکبران در مورد امام(ره) و انقلاب ایران را از اذهان مردم پاک کند.

*دهه فجر در روزنامه های بنگلادش

این دانش­پژوه مجتمع آموزش عالی فقه با بیان این که هرچند که شور و شعف مردم ایران در ایام دهه فجر به شکل رسمی در صداوسیمای بنگلادش منعکس نمی­شود، اما در روزنامه­های این کشور به این موضوع پرداخته می­شود، بیان کرد: به نظر من مسئولیت سنگینی که بر عهده ماست، معرفی امام(ره) و آرمان­های او به جهانیان است.

آقای عبدالرحمان خاطرنشان کرد: در ایام دهه فجر، رایزن ایران در بنگلادش حضور فعالی در این کشور دارد و در "داکا" و دیگر شهرهای این کشور مراسم­های فرهنگی بسیاری را اجرا می­کند.

وی با اذعان این که پس از رحلت امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری به خوبی توانسته­اند انقلاب ایران را از خطرات و تهدیدها مصون بدارند، ابراز کرد: نگهداری هر انقلاب از برپا کردن آن سخت­تر است و مقام معظم رهبری به شایستگی توانسته­اند از عهده این مسئولیت برآیند.

*دلهای مردم جهان با ملت ایران است

این طلبه بنگلادشی با اظهار این که مردم ولایتمدار ایران در طول سال­های پس از انقلاب، ولایت­مداری خود را ثابت­ کرده­اند، تأکید نمود: اکنون، جمهوری اسلامی ایران امید همه مردم آزاداندیش جهان است. دلهای همه این مردمان با ملت ایران  است، با هر پیروزی انقلاب خوشحال می­شوند و با هر تجربه تلخی دلخور می­شوند، چرا که این انقلاب اسلامی را متعلق خویش می­پندارند.

در پایان آقای صالح تورو ، از بورکینافاسو، با اشاره به برکات انقلاب اسلامی در میان مردم ایران، اظهار کرد:. همواره به فضای امنی که انقلاب مردم ایران برای آنها به وجود آورده است، غبطه می­خورم.

وی با ابراز این که جمهوری اسلامی ایران، کشوری توانمند است، بیان کرد: برخلاف مردم کشورهایی مانند آمریکا که در ظاهر ابرقدرت، ولی در باطن فقیر هستند، مردم ایران علاقه وافری به نظام حکومتی خویش دارند.

این دانش­پژوه سطح چهار مجتمع آموزش عالی فقه جریان کنونی بیداری اسلامی را اقتباس­گیرنده از انقلاب ایران دانست و خاطرنشان کرد: حتی جریان­های انحرافی مانند القاعده نیز به این موضوع اذعان دارند که مسلمان آزادی­خواه جهان، تحت تأثیر انقلاب اسلامی ایران قرار دارند.

این طلبه بورکینافاسو عقیده مردم این کشور در شخصیت مقام معظم رهبری را مورد توجه قرار داد و اذعان نمود: مردم بورکینافاسو، از ته دل به مقام معظم رهبری  ارادت دارند، حتی مسیحیان این کشور که پانزده درصد از جمعیت این کشور را شامل می­شوند نیز اعتقاد خاصی به ایشان دارند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha