به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام و المسلمين سيدآبادي، امروز در جمع كاركنان مركز مديريت، مركز خدمات حوزه علميه خراسان و مركز رسيدگي به امور مساجد خطاب به سخنوران اظهارداشت: امروز شما باید اخلاقيات را به تمام افراد جامعه مخصوصا كساني كه ميتوانند ملاك اخلاق جامعه باشند، بازگو نمایید.
عضوشوراي برنامهريزي مديريت حوزه علميه خراسان، با بیان این که برخي بداخلاقيهايي كه درجامعه ديده ميشود، به خاطر عدم توجه به ارزشهايي چون صدق و راستي، امانتداري و وفاي به عهد است افزود: از آنجا که مسئولان همواره به عنوان افراد الگو و تاثیر گذار در جامعه مطرح هستند باید در اين زمينه پيشگام بوده و اهتمام زیادی به خود سازی داشته باشند .
وي با اشاره به برخي بداخلاقيهايي كه در بين مسئولان و مخصوصا بد اخلاقی های سیاسی ديده ميشود، گفت: با توجه به روايات رسیده از ائمه اطهار وجود اینگونه بداخلاقيها باعث افزایش بلا شده و نميتوان انتظار داشت تا معروف و بركت در جامعه ماندگار باشد.
حجت الاسلام و المسلمين سيدآبادي با بيان اين كه بر اساس آيات و روايات، وفاي به عهد، يكي از اصول اخلاقي در دين اسلام است، گفت: راستگويي، امانتداري و وفاي به عهد، جامعه را به مدينه فاضله تبديل ميكند.
عضوشوراي برنامهريزي مديريت حوزه علميه خراسان، عهد را يكي از نشانههاي ايمان دانست كه در كنار راستي و امانتداري قرار ميگيرد و اظهارداشت: وفاي به عهد يكي از مواردي ميباشد كه در نامه امام علي (عليه السلام) خطاب به مالك اشتر به عنوان منشور حكومتي نوشته شده است.
وي با بيان اين كه وفاي به عهد در امور مختلف زندگي جاري است، به یک روايت اشاره كرد و ابرازداشت: از جمله مسائلي كه تأكيد زيادي در اسلام دارد، وفاي به عهد و پيمان ميباشد؛ حتي اگر اين عهد، با دشمن بسته شده باشد.
حجت الاسلام و المسلمین سیدآبادی با اشاره به بخشی از فرمايشات اميرالمؤمنين (عليه السلام) درباره روابط خانوادگي، حاكميت، ملت و جوامع بين الملل، ابرازداشت: مهمترين اصول اخلاقي كه نتيجه خوبي در جامعه دارد، وفاي به عهد است.
وی به حديث « لا دينَ لمن لا عهدَ له ولا إيمانَ لمن لا أمانةَ له» اشاره كرد و گفت: وفاي به عهد يكي از شش كاري است كه پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) بهشت را براي انجام آن تضمين كردهاند.