به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین احمد فرخفال در گردهمایی طلاب و فضلای بناب که در مسجد رضائیه قم برگزار شد، با اشاره به روایتی از امام صادق(ع)، اظهار داشت: این امام همام پایههای فرهنگی و اجتماعی را در سه محور معرفی میکنند که اگر هر کدام از این ارکان وجود نداشته باشد، جامعه بیهود و بی ثمر است.
وی، یکی این محورها را فقیهی که عالم به امور مختلف مردم و خودساخته باشد، معرفی کرد و افزود: محور دیگری برای جامعه مفید است، حکومت حاکمی که بهترین افراد و قابل اطاعت باشد؛ این فرد جامعه را از نظر روحی درمان میکند.
مدیر حوزه علمیه استان قم، وجود طبیبی که از جسم مردم محافظت کند، یکی دیگر از محورها معرفی کرد و گفت: امام صادق(ع) در این روایت بر اساس اولویت، عوامل مؤثر در مفید بودن جامعه را تبیین میکنند.
حجت الاسلام والمسلمین فرخ فال در ادامه با اشاره به وجود فقهای زیادی در دوره غیبت حضرت ولی عصر(عج) که خدمات گسترده ای به اسلام داشته اند، ابراز داشت: فقیهی که بتواند عمود جامعه را استوار نگه دارد، باید عالم به امورمختلف مردم و خودساخته و با تقوا باشد.
مسئول حوزه مدیریت حوزه های علمیه کشور خاطرنشان کرد: کسانی که در حوزههای علمیه درس میخوانند، ضمن رسیدن به فقاهت، باید عالم به زمان باشند؛ همان عنصری که امام خمینی(ره) بر اساس آن توانست در بهمنماه 57 انقلاب اسلامی را به پیروزی برساند.
حجت الاسلام والمسلمین فرخ فال با بیان این که طلاب باید علوم پایه را به خوبی بیاموزند و نسبت به زمان و مکان بصیرت داشته باشند، گفت: اگر انسان به موقع بصیرت نداشته باشند؛ هرچند بعدا بصیرت یافته و توبه کند، نمیتواند اثرگذاری زیادی داشته باشد.
مدیر حوزه علمیه استان قم در پایان با تاکید بر لزوم تقویت بنیه علمی و اخلاقی طلاب، گفت: طلاب باید با دوبال علم و عمل حرکت کنند تا بتوانند در جامعه اثرگذار باشند.
انتهای پیام// 313/ 15