به گزارش خبرگزاری حوزه، محمود خالقی با اعلام این خبر گفت: آثار مربوط به این فراخوان با موضوع "سبک زندگی اسلامی و بررسی آن در جامعه ایرانی" از سوی گروههای پژوهشی حوزههای علمیه خواهران به اجرا درخواهد آمد.
معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران با بیان این که این پژوهشها میتواند با استفاده از یکی از روشهای کتابخانهای، میدانی یا ترکیبی از آن دو انجام گردد، خاطرنشان کرد: پژوهشهای میدانی و ترکیبی در اولویت قرار دارند.
وی با اشاره به این که مهلت ثبت نام و ارائه موضوعات پیشنهادی پنجم اسفندماه سال جاری و مهلت ارسال آثار پژوهشی 10 مهرماه سال آینده خواهد بود، ابراز داشت: تمام طلاب شاغل به تحصیل و فارغالتحصیل سطح دو و سه در قالب گروههای حداقل سه و حداکثر پنج نفره همراه با یک استاد راهنما، میتوانند در این فراخوان شرکت کنند.
خالقی با اعلام این که ثبت نام و ارسال آثار با مراجعه به معاونان پژوهش مدارس علمیه خواهران و از طریق سامانه فراخوانهای پژوهشی انجام میگردد، افزود: از صاحبان آثار برتر در سه عرصه مدرسهای، استانی و کشوری تقدیر خواهد شد.
وی، هدف اصلی اجرای این طرح را فرهنگسازی پژوهش گروهی برشمرد و ادامه داد: در کنار این هدف، توجه طلاب و اساتید به موضوعات مبتلابه جامعه مخاطب حوزههای علمیه خواهران، تلاش در راستای ایفای نقش حوزههای علمیه خواهران در اصلاح سبک زندگی، افزایش توانمندیهای پژوهشی طلاب، شناسایی طلاب مستعد وعلاقهمند به فعالیتهای پژوهشی و جمعآوری شاخصههای سبک زندگی اسلامی و میزان تطابق آن با شیوه زندگی جامعه مخاطب مد نظر قرار دارد.
معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: این معاونت در فراخوان پژوهشی "رشد3 " به دنبال بررسی شاخصههای سبک زندگی اسلامی در عرصههای گوناگون بر اساس منابع اسلامی (پژوهش نظری)، ارزیابی میزان تطابق شیوه زندگانی ایرانیان مسلمان با آنچه اسلام خواسته است (پژوهش پیمایشی) و آسیبشناسی و جستجوی راههای علاج است.
براساس اعلام روابط عمومی حوزه های خواهران، وی در پایان، جامعه هدف در پژوهش پیمایشی این فراخوان را دانش آموزان مدارس آموزش و پرورش، جلسات مذهبی بانوان، خانوادههای طلاب، دوستان و آشنایان طلاب، طلاب و مدارس علمیه خواهران و دانشجویان دانشگاهها ذکر کرد.