به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم علیدوست بر ضرورت عرضه و تجلیل از کتاب های تخصصی با معیارها و شیوه نامه های دقیق و نظارت های کیفی مناسب تاکید کرد و گفت: حضور ناشران خارجی در نمایشگاه های کتب تخصصی هم می تواند پیام و محتوای علمی و معرفتی کتب شیعی را توسط عوامل فرهنگی مسلمان به دیگر کشورهای اسلامی منتقل کند.
وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه کتاب حوزه و تجلیل از آثار فاخر و برگزیده، می تواند درتشویق و ترغیب محققان و پژوهشگران و فعالان عرصه کتب دینی و حوزوی بسیار موثر باشد.
استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: پژوهشگران و نخبگان حوزوی که به دنبال آثار فاخر از نظر متن و محتوا و منابع غنی علمی هستند، به راحتی می توانند نیاز خود را در این نمایشگاه برآورده کرده و با استفاده از کتابهای معتبر علمی، پژوهش های تاثیرگذار و مناسب ارایه دهند.
عضو جامعه مدرسین حوزه، یکی دیگر از آثار برگزاری نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه را شناخته شدن کتاب های معتبر و پایان نامه های پژوهشی دانسته و گفت: گاهی مقالات، پایان نامه ها و کتاب هایی که برای معرفی شدن به سالها زمان نیاز دارند، با عرضه در این گونه نمایشگاه ها به سرعت جای خود را باز کرده و در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.
وی همچنین تصریح کرد: عرضه کتب تخصصی و تجلیل از آثار فاخر حوزوی می تواند از موازی کاری های احتمالی جلوگیری کرده و اگر پژوهشگر در یک زمینه مشغول تالیف اثری باشد، با مشاهده کتاب های همسو و هم راستا که پیش از این به چاپ رسیده است،می تواند پژوهشی مناسب تر و دقیق تر ارایه دهد.
بر اساس اعلام ستاد خبری نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه، این نمایشگاه تا 15 اسفندماه در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) قم، صبح ها از ساعت 9 الی 12 و عصرها از ساعت 15 الی 30/20 پذیرای علاقه مندان می باشد.