رییس اندیشکده اقتصاد مرکز الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت افزود: آنچه مهم است این که می بایست این ایده ها و تئوری ها وارد بازار کار و سرمایه شود تا خروجی آن ها در بدنه جامعه مشخص گردد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: حوزه و دانشگاه باید در سایه تعامل با یکدیگر بر روی کاربردی کردن علوم انسانی ، سرمایه گذاری ویژه ای انجام دهند تا در آینده نزدیک از این رهگذر، کلیت جامعه ما منتفع گردد.
وی در ادامه با اشاره به این که به لطف الهی امروز عرصه های علمی جدیدی فراروی کشور گشوده شده است، بیان داشت: با توجه به تهدیدات دشمن ما باید با تکیه بر علم و دانش بومی در راستای تولید کالاهای اساسی و استراتژیک گام های جدی برداریم تا در این عرصه ها به یاری خداوند به مرز خودکفایی برسیم و بدین وسیله جلوی توطئه ریزی های دشمنان را بگیریم.
حجت الاسلام و المسلمین موسویان همچنین خاطرنشان کرد: البته به برکت انقلاب و استقرار نظام مقدس اسلامی، محققان و دانشمندان کشور در عرصه های علم و دانش و تکنولوژی به دستاوردهای بسیار مهمی دست یافته اند که سابقا بسیاری از آن ها در انحصار قدرت های جهانی بوده است.
رییس اندیشکده اقتصاد مرکز الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت در خاتمه افزود: آنچه ضروری است این که ما نباید به حد فعلی در پیشرفت علوم اکتفا کنیم، بلکه باید روز به روز بر تلاش و جهاد علمی خود بیفزاییم تا بتوانیم به یاری خداوند در افق 1404، به قدرت اول منطقه ای دست پیدا کنیم.