جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

کتابخانه آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی با بیش از 8 هزار جلد کتاب در 5 هزار عنوان، در دسترس محققان و پژوهشگران قرار دارد.

حجت‌الاسلام مهدی کریمیان، مسئول کتابخانه حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به اهداف و روند تشکیل این کتابخانه، گفت: یکی از دغدغه های این مرجع تقلید، تشکیل کتابخانه‌ای برای ارائه منابع کافی علمی در اختیار پژوهشگران و علاقه‌مندان به عرصه‌ مهدویت و فرق و ادیان بود.

وی افزود: بر اساس این دغدغه معظم‌له، قرار شد کتابخانه‌ای راه اندازی شود که ضمن ارائه کتاب‌های مختلف علوم اسلامی،‌ در عرصه مسائل مهدویت منابعی را در اختیار پژوهشگران و علاقه‌مندان قرار دهد.

مسئول کتابخانه حضرت آیت‌الله صافی با اشاره به راه‌اندازی رسمی این کتابخانه از سال گذشته، ادامه داد: این کتابخانه سال گذشته به صورت رسمی راه‌اندازی شد و به صورت قفسه باز در دسترس پژوهشگران قرار دارد.

وی با بیان این که تمامی آثار حضرت آیت‌الله صافی در این کتابخانه وجود دارد، افزود: تمام آثار معظم له در این کتابخانه وجود دارد که از جمله مهم‌ترین آنها می توان به کتاب‌های منتخب‌الاثر درباره امام زمان(عج) در سه جلد، امامت و مهدویت در 3 جلد، معارف دین در 3 جلد، الهیات در نهج‌البلاغه، پاسخ کوتاه به 300 سؤال از احکام، پیام‌های مهدوی، با عاشوراییان، صراط مستقیم در پاسخگویی به شبهات وهابیت، سیر حوزه‌های علمی شیعه، الشعائر الحسینیه، هدایة العباد در 2 جلد، فقه الحج، بحوث استدلالیه فی الحج ، بیان الاصول در 3جلد و آفتاب مشرقین اشاره کرد.

حجت‌الاسلام کریمیان درباره موضوع کتاب‌های ارائه شده در این کتابخانه، ابراز داشت: سیره و تاریخ، علوم قرآنی، تفسیر، حدیث، فقه، اصول، کلام، فرق و ادیان، اخلاق و ‌انقلاب اسلامی از مهم‌ترین موضوعات ارائه شده در این کتابخانه می‌باشد.

وی با اشاره به وجود بیش از 8 هزار جلد کتاب در 5 هزار عنوان، در کتابخانه حضرت آیت‌الله صافی با ظرفیت خدمت‌رسانی به 40 محقق و پژوهشگر، اظهار داشت:‌ کتابخانه ظرفیت ارائه 16 هزار جلد کتاب را داراست.

مسئول کتابخانه حضرت آیت‌الله صافی با بیان این که در این کتابخانه نسخ خطی و کتابهایی نیز به زبان انگلیسی به مخاطبان ارائه می‌شود، ‌گفت: 50 عنوان فصلنامه در موضوعات فقه اهل‌بیت(علیهم‌السلام)، کلام اسلامی، مهدویت، حکومت اسلامی و... در دسترس پژوهشگران قرار دارد، همچنین حدود 15 عنوان نشریه نیز از میان حجم انبوه نشریات به صورت گلچین شده، در کتابخانه موجود می باشد.

وی با اشاره به امکان استفاده پژوهشگران از خدمات اینترنتی، ادامه داد: در عرصه نرم‌افزاری نیز حدود 70 عنوان نرم افزار که شامل لوح‌های فشرده مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور و برخی نهاد‌های مربوطه در این عرصه می‌باشد، در اختیار پژوهشگران قرار دارد.

حجت‌الاسلام کریمیان درباره نحوه استفاده محققین از منابع کتابخانه، افزود: ‌با توجه به فضای محدود کتابخانه تنها امکان استفاده فضلای حوزه، پژوهشگران و فرهیختگان از کتابخانه وجود دارد؛ البته موضوعی که پژوهشگران به دنبال تحقیق پیرامون آن هستند، باید مورد تأیید کتابخانه باشد.

مسئول کتابخانه حضرت آیت‌الله صافی در پایان ساعات کار این کتابخانه را از ساعت 8 صبح الی 17 عصر اعلام کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha