یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مدیر حوزه علمیه استان قم گفت: در طرح ساماندهی دروس حوزه، دغدغه مهم حضور طلاب سر درس استاد و بهره مندی از این نعمت احیا شد زیرا تحصیل بدون حضور استاد یک آفت است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین احمد فرخ فال در آیین هشتمین دوره فارغ التحصیلی طلاب مرکز تخصصی تربیت مدرس حوزه علمیه قم، با بیان این که تحصیل با نوار و سی دی آسیب و آفت عظیمی است اظهارداشت: حوزه ایده آل، حوزه ای است که طلاب و فضلا از نعمت حضور استاد و درس و بحث بهره برده و حق شاگرد و  استاد به خوبی انجام شود.

وی انتقال مباحث معنوی را یکی از اصول تدریس، دانست و ادامه داد: اساتید جوان و تازه فارغ التحصیل باید در کلاس تدریس خود مباحث علمی، فرهنگی و معنوی را به خوبی برای شاگردان به اجرا گذارند و معنویت را از کلاس های خود دور نکنند و این، وجه تمایز حوزه از دانشگاه است.

مدیر حوزه علمیه استان قم، در ادامه به وظایف طلبه ها اشاره کرد و گفت:  شاگرد باید احترام و حق استاد را به عمل آورد که این امر موجب عاقبت به خیری طلاب در دنیا و آخرت می شود.

حجت الاسلام والمسلمین فرخ فال با بیان این‌که طلبه و شاگرد باید از لحظه لحظه استاد درس بگیرد تربیت طلاب متخصص و متعهد را پشتوانه فردای حوزه های علمیه عنوان کرد و افزود: مرکز تخصصی تربیت مدرس به واسطه کادر علمی متعهدی که دارد توانسته در تربیت این طلاب نقش بسزایی ایفا کند.

وی ادامه داد: انتقال فرهنگ غنی شیعی، عالم با عمل، تعلیم و تربیت صحیح اسلامی و مطابق با آموزه های اسلامی، مهمترین وظیفه ای است که اساتید جوان باید سرلوحه امور خود قرار دهند.

مدیر حوزه علمیه استان قم تصریح کرد: جایگاه حوزه و حوزه های علمیه به واسطه تحصیل و عمل، بسیار رفیع و ارزشمند است و عالمان دینی فضیلتی وصف نشدنی دارند.

وی نقش اساتید و بزرگان حوزه را در تربیت طلاب جوان بی بدیل و وصف ناشدنی توصیف کرد و افزود: این حسنّاتی که اساتید در تربیت محققان خلق می کنند جایگاه رفیعی نزد حق تعالی داشته و تمام خدماتی که دانش پژوهان در محافل علمی حوزه و دانشگاه می آفرینند، بی شک اساتید حوزه در آن شریک هستند.313/17

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha