به گزارش خبرگزاری حوزه،حجت الاسلام والمسلمین اعرافی در بازدید از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، با اشاره به خطبه های بی بدیل نهج البلاغه اظهار داشت:حضرت علی(ع) که خود قرآن ناطق و الگوی تمام نمای انسانیت است در دو موضوع همواره عاشقانه و به شیدایی سخن می راند و آن زمانی است که به وصف قرآن کریم و پیامبر اعظم (ص) می رسند.
رییس جامعه المصطفی با اشاره به کلمات امیر المومنین (ع)در نهج البلاغه، ضرورت یادگیری معانی عمیق و ژرف کلام وحی را از نیازهای اساسی طلاب بر شمرد و خاطر نشان کرد: عالم دینی، بیش از آنکه به علم بپردازد باید به اخلاق و دین روی آورد و منبع اصلی اخلاق را قرآن مجید بداند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: عوامل موثری در حیات و بقای انسان نقش دارند که امام علی (ع) در نهج البلاغه به آنها اشاره نموده است، از جمله نور، راه روشن و مستقیم و آب حیات که انسان بدون آن نمی تواند زندگی کند.
وی با با بیان این که قرآن، آب حیات است بیان داشت: معادن و کوه ها، عامل دیگری است که برای بالندگی انسان ضرورت دارد، قرآن کریم هم معدنی است که برای انسان و هدایت او همه چیز در آن موجود است. عامل دیگر، درمان است که انسان هنگام بیماری به پزشک متخصص و داروخانه مراجعه می کند، قرآن هم بهترین درمان و اصلی ترین داروخانه ای است که برای هر مرضی از جمله بیماری روحی درمان دارد.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی با بیان این که کتب دیگر از جمله تورات ،زبور ،انجیل و صحف دیگر، شعاعی از انوار قرآن هستندبا اشاره به کم لطفی بعضی به آیین قرآن، مشکلات بزرگ امت اسلامی را کم توجهی به دستورات قرآن دانست و اظهار داشت: اگر امت واحده در پیروی از فرامین وحی موفق بود، اکنون اسراییلی در قلب کشورهای اسلامی وجود نداشت.
رییس جامعه المصطفی در ادامه اظهار داشت: ما بر مشترکات مذاهب تاکید داریم چرا که "انما المومنون اخوه"، آموزه قرآن است. همه برادریم و دشمن مشترک داریم. قرآن و پیامبر محور وحدت مذاهب هستند و با پیروی از آنهاست که اسلام به سعادت میرسد و زمینه ظهور منجی مهیا میگردد.
براساس اعلام المصطفی، وی در بخش دیگری از سخنان خود، مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی را مرکزی مهم و فاخر دانسته و تاکید کرد: این مرکز یکی از مراکز کم نظیر و فعال قرآنی است که اهتمام ویژه ای به این فرهنگ آسمانی دارد.